موضوع اختلاف نظر شرکتهای PAP و مخابرات بر سر دریافت هزینه رانژه تا جایی ادامه یافت معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات با تکذیب سخنان هفته خود با خبرگزاری مهر اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران و شرکتهای مخابرات استانی مجاز نیستند بخشنامه مربوط به رانژه خطوط مشترکان شرکتهای PAP را اجرا کنند.
نود آی سی تی – حسن رضوانی گفت: شرکت مخابرات ایران بخشنامهای به شرکتهای مخابرات استانی ابلاغ کرده است که براساس آن، از این پس شرکتهای مخابرات استانی مجاز شدهاند بابت رانژه کردن خطوط مشترکان شرکتهای اینترنتی هزینه دریافت کنند.
وی افزود: این بخشنامه براساس بخشی از توافق شرکتهای PAP و شرکت مخابرات ایران تهیه شده است و با توجه به اجرا نشدن کامل تعهدات طرفین به یکدیگر مطابق این توافقنامه و همینطور برآورده نشدن الزامات مفاد مصوبه ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در قالب آییننامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکتهای ندا، این بخشنامه مورد تایید رگولاتوری نیست و شرکت مخابرات ایران و شرکتهای مخابرات استانی تا زمان تایید موافقتنامه بین این شرکت و شرکتهای PAP در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجاز به اجرای آن نیستند.
رضوانی با اشاره به اینکه تمامی اپراتورها باید در چارچوب پروانه فعالیت شان نسبت به ارایه خدمات و تعرفهگذاری اقدام کنند، بیان کرد: چنانچه شرکت مخابرات ایران نیز به عنوان یکی از اپراتورهای این حوزه چارچوب مصوبات و مفاد پروانه را رعایت نکند، مقررات لازم در مورد آن اعمال میشود.
خبری که تکذیب شد
این در حالی است که معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیش از این بخشنامه جدید مخابرات برای دریافت هزینه رانژه خطوط ADSL از شرکتهای ارایه دهنده اینترنت – هزینه تغییر مسیر زوج سیم تلفن منزل مشترک- این بخشنامه را مجاز عنوان کرد.
رضوانی، درباره بخشنامه ابلاغ شده از سوی شرکت مخابرات ایران به شرکتهای مخابرات استانی، عنوان کرد: این بخشنامه با توافق شرکت مخابرات ایران و شرکتهای PAP و با هدف تسهیل فرآیند ارایه خدمات به مشترکان ADSL تهیه شده است و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
وی با بیان اینکه مخابرات ایران مجاز است که با توافق با شرکتهای PAP برای ارایه بهتر خدمات و امکانات ADSL بخشنامههایی صادر کند، گفت: دریافت هزینه برای رانژه خطوط ADSL طبق توافق با PAP ها صورت گرفته و غیرقانونی نیست.
معاون رگولاتوری با تاکید بر اینکه چنانچه شرکتهای PAP نسبت به این موضوع اعتراض دارند باید موضوع را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش دهند، در پاسخ به این سوال که بخشنامه مذکور برخلاف آیین نامه تعاملی مخابرات و PAP ها نخواهد بود، گفت: براساس این آیین نامه مخابرات و PAPها مجاز هستند با توافق دوطرفه در ارایه و دریافت سرویس و امکانات تعامل داشته باشند.
به گفته رضوانی این بخشنامه ارتباطی با قیمت اینترنت مشترکان نهایی ندارد و شرکتهای PAP مجاز نخواهند بود بابت هزینه رانژه از مشترکان مبلغی دریافت کنند.
گفتنی است، ابلاغ بخشنامه از سوی شرکت مخابرات ایران به شرکتهای مخابرات استانی برای دریافت هزینه بابت رانژه کردن خطوط مشترکان شرکتهای اینترنتی در حالی است که طبق آیین نامه تعاملی مخابرات و شرکتهای PAP – آیین نامه ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات- تا پیش از این شرکت مخابرات موظف بود که ظرف ۷۲ ساعت نسبت به رانژه کردن خط مشترکان PAP و به صورت رایگان اقدام کند.
یکی از مدیران شرکتهای مخابرات استانی در این باره گفت: متوسط دریافت هزینه رانژه از شرکتهای PAP به ازای هر خط مشترک حدود ۴ هزار تومان خواهد بود و مخابرات بابت رانژه کردن خطوط مشترکان شرکتهای PAP بالغ بر ۸ هزار تومان هزینه متحمل میشود که با اجرای این بخشنامه نیمی از این هزینه را شرکتهای PAP پرداخت خواهند کرد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر