رئیس صندوق بینالمللی پول هشدار داد که افزایش حضور غول های تکنولوژی با استفاده از اطلاعات بزرگ و هوش مصنوعی می تواند اختلالی قابل توجه در سیستم مالی جهان ایجاد کند.
کریستین لاگارد ، رئیس صندوق بینالمللی پول هشدار داد که افزایش حضور غول های تکنولوژی با استفاده از اطلاعات بزرگ و هوش مصنوعی می تواند اختلالی قابل توجه در سیستم مالی جهان ایجاد کند.
توسعه سریع تکنولوژی مالی دسترسی به سیستم های ارزان پرداخت برای خانواده های کم درآمد در کشورهای نوظهور را افزایش داده است. شبکه های بانکداری سنتی در این کشورها نادر هستند.
ولی این توسعه نگرانی در مورد افزایش سلطه شرکت های بزرگ تکنولوژی در پرداخت های موبایلی را بالا برده است که میتواند سیاستگذاران را مجبور کند در مورد نحوه تنظیم سیستم بانکی تجدید نظر کنند و مطمئن شود تسویه حساب های مالی با امنیت انجام می شوند.
لاگارد در همایشی در مورد تکنولوژی مالی که در حاشیه اجلاس جی ۲۰ برگزار شد، گفت:« احتمالاً اختلالی قابل توجه در دورنمای مالی از سوی شرکتهای بزرگ تکنولوژی به وجود میآید. این شرکتها از مشتریان فراوان خود و جیبهای بزرگشان برای ارائه محصولات مالی بر اساس اطلاعات وسیع و هوش مصنوعی استفاده می کنند».
در حالی که این نوآوری به مدرن کردن بازارهای مالی کمک می کند، ولی می تواند سیستم مالی را از طریق کنترل سیستم های پرداخت غول های تکنولوژی جهان آسیب پذیر کند.
لاگارد گفت چین نمونه ای از جنگ تجاری بین منافع و چالش های ارائه شده توسط تکنولوژی مالی است.
وی گفت:«طی پنج سال گذشته، رشد تکنولوژی در چین بسیار موفقیت آمیز بوده و به میلیونها تازه وارد اجازه داده از دسترسی به محصولات مالی و ایجاد مشاغل با کیفیت سود ببرند».
توجه به مخالفان و موافقان نوآوری مالی از موضوعات مورد بحث در اجلاس دو روزه وزرای دارایی و سران بانک مرکزی گروه ۲۰ است.
ارسال یک نظر