دیروز شورای رقابت در حالی مصوبه تغییر افزایش نرخ پالس را روی سایت خود منتشر کرد که یک روز پیش از آن رییس شورای رقابت اعلام کرده بود که رییس هیات مدیره مخابرات ایران را برای بررسی دقیق تر موضوع به جلسه شورا دعوت کرده و پس از این جلسه نتیجه را اعلام می کند.
نود آی سی تی – جمشید پژویان یک روز قبل از انتشار مصوبه تغییر آبونمان تلفن ثابت گفته بود: شورای رقابت طی چندین هفته این موضوع را بررسی کرده است و در این رابطه تصمیم اولیهای نیز گرفته شده که البته شرکت مخابرات توجیهاتی را در خصوص این تصمیم داشت.رییس شورای رقابت افزوده بود: آخرین نتیجه بررسی موضوع افزایش آبونمان تلفن ثابت این است که شورا از رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران خواسته تا در جلسه آینده شورا توضیحاتی را ارایه کنند. سپس شورا توضیحات مدیران مخابرات را بررسی و نظر تکمیلی خود را ارایه خواهد کرد.اما صبح دیروز، شورای رقابت تصمیمات خود را در مورد آبونمان تلفنثابت روی سایت رسمی شورا قرار داد.براساس اطلاعیه منتشر شده، در یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای رقابت که در روز یکشنبه نهم تیرماه ۱۳۹۲ تشکیل شده، این تصمیمات اتخاذ شده است:۱. نرخ آبونمان تلفن ثابت بابت هر خط معادل هزینه ۱۰۰ پالس در ماه منظور شد. چنانچه مشترکان بیش از ۱۰۰ پالس در ماه از هر خط تلفن استفاده کنند، این مبلغ به صورتحساب آنان اضافه نمیشود و چنانچه میزان استفاده آنان کمتر از این مقدار باشد، به ماخذ ۱۰۰ پالس در صورتحساب آنها منظور خواهد شد.۲. چنانچه شرکت مخابرات ایران در راستای ارتقای کارایی، نسبت به بهبود فناوری ارایه خدمات خود اقدام کند، در صورت اثبات ارتقای کارایی، ضریب z منظور شده در دستورالعمل قیمتگذاری مخابرات بنا به پیشنهاد شرکت مخابرات ایران، از سوی شورای رقابت مورد تجدید نظر قرار خواهد گرفت.
مصوبه ای برای هیچبراساس مصوبه شورای رقابت از این به بعد مخابرات تنها در شرایطی می تواند آبونمان دریافت کند که مشترک تلفن ثابت در ماه کمتر از ۵۱۰ تومان حرف زده باشند. در این صورت مخابرات فاصله صورتحساب را تا کف ۵۱۰ تومان افزایش خواهد داد.این در حالی است که براساس اطلاعات شرکت مخابرات از بین ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار خط تلفن ثابت فعال هیچ مشترکی در ماه کمتر از ۵۱۰ تومان حرف نمیزند و عملا این مصوبه برای هیچکدام از مشترکان شرکت مخابرات ایران قابلیت اجرا ندارد.لازم به ذکر است ۱۷ سال پیش وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت مصوبهای با همین مضمون به منظور دو طرفه شدن ارتباط سوییچهای مخابراتی در کشور مصوب کرده است.با توجه به اطلاعات به دست آمده شرکت مخابرات بابت نگهداری یک زوج سیم در هر ماه نزدیک به سه هزار تومان هزینه می کند؛ ضمن اینکه در مواقعی نیز به دلیل سرقت کابلهای مخابراتی این هزینه افزایش می یابد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر