در حال خواندن
توصیه‌های مهم به مشترکان تلفن همراه
0

مشترکان تلفن همراه باید دقت کنند که از واگذاری تلفن همراه خود به صورت شرایطی خودداری کرده و صرفا با حضور در دفاتر خدماتی نسبت به انتقال اقدام کنند.
نود آی سی تی – مشترکان تلفن همراه باید توجه کنند که ارائه‌ی رسید انجام خدمت از سوی دفاتر خدماتی بخش خصوصی برای تمامی خدمات به منظور پیگیری الزامی است.
مشترک باید به منظور جلوگیری از از سوء‌استفاده‌های احتمالی از به امانت‌گذاردن سیم‌کارت، شناسنامه تلفن همراه و مدارک شناسایی خود نزد دیگران خودداری کند و هنگام سفر به شهرهای مرزی به دلیل مجاورت اپراتورهای دارای رومینگ و احتمال افزایش هزینه‌ی مکالمات، در منوی گوشی، جست‌وجوی شبکه (Network Searching) را در حالت تنظیم دستی (Manual) قرار داده و اپراتور ایران را انتخاب کند.
هم‌چنین از قرار‌دادن سیم‌کارت در مجاورت میدان مغناطیسی، رایانه و … خودداری کند و هرگونه خمیدگی سیم‌کارت، وارد آمدن ضربه یا فشار بر آن احتمال غیرقابل استفاده بودن آن را افزایش می‌دهد.
مشترک درعین حال باید از افشای رمز‌های خصوصی سیم‌کارت (Puk2-Barring- Pin1-Pin2-Puk1) و گوشی تلفن همراه (securitycode) خود به دیگران خودداری کند.
مشترکانی که از سرویس رومینگ بین‌الملل استفاده می‌کنند، هزینه‌ی مکالمات آنها براساس تعرفه‌های کشور میزبان محاسبه می‌شود؛ چنانچه مشترک ایرانی در کشوری به غیر از ایران، به برقراری تماس مبادرت ورزد، این نوع تماس با تماس داخلی متفاوت بوده و با نرخ تماس بین‌الملل به مقصد ایران محاسبه خواهد شد.
اما کسانی که به شهرهای مرزی ایران مسافرت می‌کنند، توجه داشته باشند که در صفحه ICD تلفن همراه‌شان TCI_ IR و یا MCI _ IR موجود باشد و اگر به غیر از این دو مورد به موارد دیگری برخورد کنند، حاکی از آن است که در حوزه سرویس اپراتور کشور همسایه قرار گرفته‌اند و کلیه‌ی مکالمات به صورت مکالمات بین‌الملل محاسبه می‌شود.
 
تلفن همراه خود را در شهرهای مرزی از حالت اتوماتیک خارج کنید
برای جلوگیری از هزینه‌ی ناخواسته رومینگ به دلیل همپوشانی شبکه مخابرات با کشور‌های هم‌مرز، در سفرها تلفن همراه خود را از حالت اتوماتیک خارج کنید.
براساس این گزارش، امکان همپوشانی شبکه موبایل در شهرهای زابل و بازارچه مرزی تایباد با کشور افغانستان، آستارا با آذربایجان، شهرهای مرزی آذربایجان غرب با ارمنستان و ترکیه، شهرهای مرزی کردستان با عراق و ترکیه، منطقه فاو و روستاهای اطراف با عراق و کویت، شلمچه با عراق و جزایر خلیج فارس در صورت استفاده از شناور با امارات وجود دارد.
هم‌چنین مشترکان تلفن همراه باید توجه داشته باشند که در این مناطق مرزی قبل از برقراری یا دریافت تماس موبایل خود را از حالت اتوماتیک خارج کرده و تنظیمات دستی انجام دهند، درغیر این صورت برای شماره آنها، هزینه‌های رومینگ محاسبه خواهد شد.
امکان همپوشانی مسافران شهرهای مرزی شمالی کشور نیز وجود دارد که برای جلوگیری از هزینه‌ی ناخواسته رومینگ، این مشترکان باید توجه داشته باشند که هنگام اقامت در شهرهای مرزی مثل آستارا و عبور از گردنه حیران، با توجه به این‌که این شهرستان، هم مرز با کشور آذربایجان بوده و ارتباطات رومینگ نیز بین دو کشور برقرار است.
بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات برای جلوگیری از هزینه‌های ناخواسته رومینگ به هنگام استفاده از تلفن همراه، وضعیت انتخاب شبکه تلفن همراه خود را از حالت اتوماتیک خارج و در حالت دستی قرار دهند.
بهترین راه‌حل برای جلوگیری از هزینه‌ی رومینگ ناخواسته آن است که مشترکان از طریق جست‌وجوی شبکه به صورت دستی (Manual) در گوشی خود شبکه تلفن همراه را انتخاب کنند.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر