دبیر ستاد توسعه فناوری میکروالکترونیک گفت: با حمایتهای انجام شده از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای نخستین بار در کشور آیسی تولید شد.
نود آی سی تی – حسن حاج قاسم صابونپز، گفت: آیسی طرحی است که در آن سازمان یا فرآیندی به صورتی سازماندهی شده به دانشگاههایی که در این رابطه تمایل به همکاری داشتند، از طریق ستاد میکروالکترونیک منتقل شد تا قطعاتی که در این رابطه طراحی میکنند، منجر به ساخت شود. البته همه ابزارهای طراحی و نظامهای طراحی برای آن نیز فراهم شده بود.
وی با بیان اینکه بر اساس این طرح برای نخستین بار در کشور بر پایه برنامهریزی و طراحی صورت گرفته، آیسی ساخته و تست شد، گفت: فرآیند طراحی و رسیدن به محصول در این سطح گسترده پیش از این وجود نداشت.
صابونپز با بیان اینکه طی یک سال گذشته حدود ۱۰ آیسی ساخته شده است، گفت: تعدادی از این آیسیها برند جهانی دارند و میتوانند در بازارهای جهانی نیز مطرح شوند.
منتشر شده در
8نظر
اگر تولید انبوه صنعتی وصادراتی شود خوب اس وگرنه ….
متاسفانه، هی میگن جنبش نرم افزاری!!!! در صورتی که دنیای امروز دنیای ارتباطات است و تحقق و خودکفایی در این زمینه تنها با ورود به ساخت و تولید ترانزیستور، آی سی و تراشه امکان پذیر است. هی می گن مرفون به صرفه نیست از آن طرف نخبگان را در دانشگاهها در زمینه الکترونیک پرورش می دهند بعد می فرستند آمریکا و … که این چیزها را آنجا تولید کنند.
چه پسر خوبی!
هزینه و به صرفه بودن محم نیست محم اینه که بتونیم بسازیم بالاخره باید از یه جایی شروع کرد.
سلام.توجه به امار فروش موبایل(ماهی ۱ میلیون دستگاه) ولبتاب (قیمت هر عدد ۲ تا ۳ میلیون تومان)در ایران …اهمیت بالای صنایع ساخت ای سی و… را نمایان خواهد ساخت.توجه:در این زمینه تبلیغات خیلی کمی در ایران انجام شده است…تبلیغات ومدیریت غیر دولتی … رکن اساسی در توسعه این از صنایع…می باشد.
مهم ساختن ای سی بود ،کورشه هرکی نمیتونه ببینه
امیدوارم هرچه بیشتر در باره صنعتی شدن و برآورده کردن نیازهای داخل در این زمینه بشنوم و ببینم از زحمات شما در این زمینه نهایت تشکر و امتنان را دارم
با سلام بعداز گذشت دوسال از انتشار این خبر آیا پیشرفتی حاصل شده است ؟ لطفا اگر پیشرفتی شده است اعلام فرمایید تا ما هم خوشحال شویم