در حال خواندن
ارائه اینترنت بیشتر از ۱۲۸ کیلوبیت محدودیت قانونی دارد
0

شرکت ارتباطات سیار عنوان کرد: اپراتورها از لحاظ قانونی نمی‌توانند اینترنت با سرعت بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه به مشترکین عادی ارائه کنند.
نود آی سی تی – شرکت ارتباطات سیار در پاسخی به مطلب “اینترنت پرسرعت نوترینو با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه؟” که تسنیم روز گذشته منتشر کرد نوشت:”۱. براساس دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغی، اپراتورها از لحاظ قانونی نمی‌توانند اینترنت با سرعت بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه به مشترکین عادی ارائه کنند و ارائه سرعت‌های بالاتر منوط به ارائه مدارکی دال بر استفاده حرفه‌ای از اینترنت و نیاز به سرعت بالاتر است.همراه اول نیز به عنوان یک شرکت قانون‌مدار خود را ملزم به تبعیت از قوانین می‌داند. مشترکین همراه اول می‌توانند جهت دریافت اینترنت با سرعت بالا فقط با ارائه یکی از مدارک ذکر شده در دستورالعمل، به دفاتر خدمات ارتباطی یا ارسال به پورتال همراه اول از این سرویس استفاده کنند.۲. از نظر فنی در نسل سوم تلفن همراه، قابلیت ارائه سرویس اینترنت با سرعت تا ۲۱ مگابیت بر ثانیه و در نسل چهارم تا ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه وجود دارد و با تکمیل روند توسعه شبکه، این ظرفیت در اپراتورها نیز تحقق خواهد یافت.۳. همانطور که ذکر شد پس از گذر از مرحله اولیه ارائه سرویس، مشترکین در صورت ارائه مستندات و با رعایت اصول قانونی، امکان دریافت سرویس با سرعت‌های بالاتر را نیز خواهند داشت، همچنین برای شروع راه نیز همراه‌ اول بسته آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه را مهیا کرده و در آینده نیز قطعاً سرعت‌های بالاتر ارائه می‌شود.”توضیح تسنیم: در گزارش روز گذشته اعلام شد، مشکل بر سر ارائه خدمات نسل‌های جدید ارتباطی با همان سرعت نسل‌های قدیمی است.زمانی که شبکه ارتباطات رادیویی به نسل‌های سوم و بالاتر ارتباطی که قابلیت بهره‌برداری تا سرعت ۲۱ مگا بیت بر ثانیه را در نسل سوم و تا ۱۵۰ مگا بیت بر ثانیه را در نسل چهارم داراست، مجهز می‌شود قطعا رویکرد بهره‌برداری از این خدمات است در غیر اینصورت نسل‌های قدیمی به راحتی کار خود را انجام می‌دادند.لازم به ذکر است که در متن گزارش به کلیت این ایراد قانونی پرداخته شده و صرفا همراه اول مورد خطاب نبوده است؛ گویای این موضوع اشاره به نام اپراتور دوم ارتباطی نیز می‌تواند باشد.بر این اساس اگر قرار است با نسل‌های جدید ارتباطی همان سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه را داشته باشیم، مشترکان تفاوتی را احساس نخواهند کرد.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر