چند ماه پس از صدور حکم اعضای شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری، دبیر این شورا وظایف و اهداف را تشریح کرد و از ایجاد تغییراتی در برخی سازمانهای زیرمجموعه وزارت خبر داد و گفت: راهاندازی چنین شورایی به معنای حذف بخش خصوصی و سایر بخشهای فعال در حوزه فضای مجازی محسوب نمیشود اما با این حال ممکن است تغییراتی در شکل دستگاههای متولی این بخش حاصل شود.
نود آی سی تی – از سوی دیگر وزیر ارتباطات که اتفاقا خود او هم از اعضای شورای مذکور است، شورای عالی فضای مجازی را شورایی هماهنگ کننده و نظارتگر میداند؛ بدین ترتیب وضعیت تغییرات آتی در سازمان ها با اما و اگرهای مختلف مواجه شده است.
مهدی اخوان بهابادی، درباره اینکه آیا برنامهریزیهایی در زمینه تغییر شکل در ساختارهای فعلی وزارت ارتباطات صورت گرفته است گفت: فعلا خیر. هر گاه به آن نزدیک شدیم این موضوع را خواهیم گفت.
پس از مرور وظایف دستگاهها تغییرات ساختاری آنها بررسی میشود
وی درباره اینکه آیا کلیت این موضوع را تایید میکند، بیان کرد: باید وظایف دستگاهها دوباره بازشماری شود تا بعد درباره این موضوع تصمیم گیری شود.
اما اخوان در ارزیابی خود به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی درباره وضعیت عملکرد دستگاههای زیرمجموعه وزارت ارتباطات، گفت: نمیتوان درباره دستگاهها به طور یکسان نظر بدهیم. دستگاههای بسیار عالی داریم و در کنار آنها دستگاههای متوسط و ضعیف هم وجود دارند به همین دلیل اکنون نمیتوان نسخهای کلی برای تمام بخشها تهیه کرد.
این شورا تنها هماهنگ کننده است
اما رضا تقیپور، وزیر ICT کشور که خود از اعضای شورای عالی فضای مجازی است درباره این تغییر و تحولات و احتمال به وقوع پیوستن آنها، گفت: تا جایی که اطلاع دارم گفته شده است که شورای عالی فضای مجازی شورایی راهبردی است و نقش هماهنگی میان سازمانها را برعهده دارد. بنابراین سازمانها نقش و کارکرد خود را خواهند داشت و این شورا تنها نقشه هماهنگی بین آنها را برعهده خواهد داشت و بیشتر بر انجام ماموریت سازمانها نظارت خواهد کرد.
در هر حال با توجه به این صحبتها به نظر می رسد فعلا باید منتظر ماند تا در نهایت گذشت زمان مشخص کند که کارکرد شورای عالی فضای مجازی در این زمینه چگونه خواهد بود و آیا ساختار سازمانها دستخوش تغییر میشود یا خیر.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر