در حال خواندن
تعلل در نظارت بر اجرای مصوبه کاهش قیمت اینترنت دردسرساز شد
0

مدیرعامل یک ارائه‌دهنده ADSL گفت: شرکت‌های PAP مصوبه کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت کاربر نهایی را به دو شرط دریافت تخفیف از زیرساخت و مخابرات اجرا کرده‌اند، اما اکنون مخابرات با مطالبه مبالغ بدون احتساب تخفیف، آغاز به قطع سرویس PAP‌ها در استان‌ها کرده است.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در بهمن ماه سال گذشته، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصمیم گرفت قیمت اینترنت برای کاربران نهایی حداقل ۲۰ درصد کاهش یابد و به این منظور در جلسه ۱۸۱ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد که هزینه‌های استفاده از خدمات و امکانات مخابراتی که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران به شرکت‌های ارائه دهنده ADSLواگذار می‌شود، ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش یابد.در پی این اعمال این مصوبه، شرکت‌هایPAP  اعلام کردند که از ابتدای اسفند ۹۲ تعرفه‌های اینترنت پرسرعت خود را ۲۰ درصد کاهش داده‌اند. آنها همچنین تاکید کردند که هنوز شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران کاهش قیمت را در استفاده از پهنای باند اینترنت، فضا و برق و پهنای باند انتقال برای شرکت‌های PAP اعمال نکرده‌اند.اما به تازگی شنیده شده که در روزهای گذشته شرکت‌های مخابرات استانی با اصرار بر تعرفه‌های قدیمی و عدم قبول مصوبه ۱۸۱، آغاز به قطع ارائه سرویس‌های مخابراتی به شرکت‌های PAP کرده‌اند و سرویس‌ بخشی از مشترکان شرکت‌های خصوصی ADSL در برخی از استان‌ها دچار اختلال شده است.برای اطلاع از صحت و سقم این اخبار، موضوع را از یکی از ارائه‌دهندگانADSL جویا شده‌ایم.احمد نخجوانی، مدیر عامل شاتل با تایید این اخبار به خبرنگار خبرگزاری فارس، گفت: برای ما جالب است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مصوباتی را ابلاغ می‌کند که حامی آن نیست. بیش از سه ماه است که بر اساس مصوبه ۱۸۱ قیمت‌های خود را کاهش داده‌ایم اما ارایه‌ دهندگان امکانات مخابراتی خود را پایبند به رعایت این مصوبه نمی‌دانند و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اقدامی انجام نمی‌دهد.وی ادامه داد: در حالی که ما با فرض اجرای مصوبه رگولاتوری، قیمت‌ها را دست کم ۲۰ درصد کاهش داده‌ایم. حال آن که برای جبران کاهش قیمت تا زمانی که قیمت امکانات مخابراتی کاهش نیابد، باید از جیب سوبسید بدهیم و این موضوع دیگر قابل ادامه نیست.مدیرعامل شاتل افزود: مهم‌تر اینکه شرکت‌های مخابرات استانی، بر دریافت تعرفه‌های قبلی که هم‌اکنون غیر قانونی تلقی می‌شوند، پافشاری دارند و از روزهای گذشته با قطع سرویس‌های شرکت‌های PAP در استان‌ها در سرویس‌دهی به مشترکان اختلال ایجاد کرده‌اند. برای مثال، ده‌ها هزار کاربر ما در استان اصفهان دیروز برای چند ساعت قطع بودند و هنگامی که با مقامات مخابرات ایران صحبت کردیم، آنها به صراحت اعلام کردند مصوبه ۱۸۱ را قبول ندارند. امروز نیز شرکت مخابرات استان فارس وعده داده که سرویس تمام شرکت‌های PAP را قطع خواهد کرد.وی ادامه داد: درحالیکه شرکت‌های تابعه مخابرات ایران در استان‌ها، رسما مصوبات سازمان را اجرا نمی‌کنند و با گرو کشی و اهرم‌های فشار غیر قانونی، شرکت‌های PAP را ناگزیر به پذیرش تعرفه‌های غیر قانونی می‌کنند.نخجوانی همچنین با انتقاد از ژست‌های رسانه‌ای، تاکید کرد: وقتی صحبت از کاهش قیمت اینترنت برای کاربران است، همه مدال این پیروزی را به سینه می‌زنند که موفق به کاهش قیمت اینترنت پرسرعت شده‌اند، اما در برابر رفتار غیرقانونی و غیراخلاقی شرکت‌های مخابرات استانی، شرکت‌های خصوص برای وصل کردن سرویس ده ها هزار مشترک خود با درهای بسته‌ مسئولان مواجه می‌شوند.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر