در حال خواندن
ورود تلویزیون‌های ماهواره‌ای قاچاق به کشور
0

رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی در خصوص ورود تلویزیون‌های ماهواره‌ای قاچاق به کشور هشدار داد و گفت: باید با تولید کنندگان زیر پله‌ای لوازم خانگی و همچنین گارانتی‌های تقلبی در بازار مقابله جدی شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد طحان‌پور پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری اظهارداشت: در سال ۹۱ لوازم خانگی تا ۲۰۰ درصد افزایش قیمت داشتند که دلیل آن نابسامانی وضعیت اقتصادی کشور بود و همین عامل باعث شده بود تا خانواده‌ها اعتمادی به بازار نداشته باشند و از ترس اینکه قیمت‌ها گران‌تر می‌شوند کالاهای خود را یکسال زودتر خریداری می‌کردند و از طرف دیگر فروشندگان کالاهای لوازم خانگی نیز اگر کالایی را به فروش می‌رساندند قدرت جایگزینی آن را نداشتند.
وی با تاکید بر اینکه در سال ۹۲ وضعیت بازار بهتر شده و آرامش در بازار لوازم خانگی حاکم است، گفت: برنامه ما این است تا مردم را تشویق کنیم تا کالای خوب با قیمت مناسب و خدمات پس از فروش تولید داخلی را خریداری کنند.
رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی گفت: یکی از معضلات این صنف و صنعت این است که کارگاهای زیر پله‌ای، کالای بدون هویت و بدون برند را با گارانتی‌های تقلبی و نادرست و بدون خدمات پس از فروش در واحدهای صنفی بدون مجوز توزیع می‌کنند و هیچ نظارتی بر این کارگاه‌ها وجود ندارد.
وی با اشاره به کالای قاچاق در لوازم خانگی گفت: طرح شبنم طرح مثبتی بود اما در اجرا اشکالاتی داشت و در حال حاضر هم کالای قاچاق و لوازم خانگی اجازه نمی‌دهد تا از همه پتانسیل تولیدی کشور استفاده شود، چرا که در تولید تلویزیون، لباسشویی و یخچال و فریزر توان تولید بیش از ۳ میلیون دستگاه در هر کدام در کشور وجود دارد اما در حال حاضر یک میلیون دستگاه تولید می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه می‌توان با حمایت از تولید داخل جلوی واردات غیر رسمی و قاچاق محصولات لوازم خانگی را گرفت، اظهارداشت: قرار است دولت در سال آینده ۱۰ هزار میلیارد تومان به بخش تولید کشور کمک کند که اگر این اتفاق بیفتد نگرانی برای افزایش قیمت در اثر اجرای فاز دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها وجود ندارد و ما فکر می‌کنیم نباید بیش از ۵ درصد افزایش قیمت لوازم خانگی در سال آینده داشته باشیم که آن هم به دلیل افزایش حقوق و دستمزد است.
طحان‌پور گفت: در بخش خدمات پس از فروش مشکلات زیادی وجود دارد و هیچکس به داد مردم نمی‌رسد به نحوی که در سال جاری، ۲۶۱ فقره شکایت انجام شده که ۱۳۷ مورد از طریق سامانه ۱۲۴ و ۱۲۳ مورد به صورت حضوری بوده که از این مقدار ۱۶۴ مورد به جلب رضایت شاکی ختم شده چرا که ما معتقدیم همیشه حق با مشتری است.
وی با گلایه از عرضه کالای قاچاق با گارانتی تقلبی گفت: متأسفانه برخی تولیداتی که هویت ندارند کالای خود را در صدا و سیما تبلیغ می‌کنند.
وی افزود: از وزارت صنعت می‌خواهیم تا اختیار بررسی گارانتی را به اتحادیه تخصصی خود واگذار کند و تعزیرات نیز در این زمینه برخورد جدی داشته باشد.
رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی گفت: یکی از برنامه‌های جدی ما برای سال آینده مبارزه با گارانتی‌های تقلبی در بازار و راه‌اندازی یک درمانگاه خیریه در شهر تهران است که زمین آن را خریداری کرده‌ایم.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر