در حال خواندن
نمی‌دانم در ایرانسل می‌مانم یا نه!
0

مدیرعامل ایرانسل از سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلاری MTN در ایران و بلوکه شدن ۴۰۰ میلیون دلار از سرمایه‌های این شرکت در ایران به دلیل تحریم‌ها خبر داد.
علیرضا قلمبر دزفولی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: از این مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار در بانک‌های ایران باقی مانده و MTN بخاطر تحریم‌های بانکی نمی تواند سرمایه خود را از کشور خارج کند.
وی به رایزنی‌های صورت گرفته برای خروج سرمایه MTN از ایران با بانک مرکزی خبر داد و افزود: بانک مرکزی قول مساعد داده تا نسبت به خروج این سرمایه کمک کند.
مدیرعامل شرکت ایرانسل با بیان اینکه تا پایان سال ۹۱، ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته ایم گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای این شرکت در سال ۹۱ از محل ارزش افزوده به دست آمده است.
 
موافق بورسی شدن هستم
دزفولی درباره زمان ورود ایرانسل به بورس ایرانسل افزود: شخصاً موافق ورود به بورس هستم اما این تصمیم به سهامداران ایرانسل مربوط می شود نه به من؛ سهامداران به زمان ورود به بورس حساس هستند.
وی افزود: به دنبال حذف الحاقیه مربوط به خصوصی شدن ایرانسل نیستیم شاید استدلال‌های ما در جلسات این شائبه را ایجاد کرده است اما منظور مشخص ما زمان ورود ایرانسل به بورس است.
مدیرعامل شرکت ایرانسل درباره اینکه چرا بر خلاف اساس نامه ایرانسل که تاکید دارد مدیرعامل هر دو سال یک بار باید تغییر کند گفت: چنین بندی در اساسنامه وجود ندارد و البته نمی دانم همچنان در ایرانسل خواهم بود یا خیر. انتخاب مدیرعامل در این شرکت مانند سایر شرکت‌ها بر عهده هیات مدیره است.
دزفولی افزود: لازم می دانم این توضیح را هم بدهم که سهامدار ایرانسل سهامدار گسترش الکترو ایران و MTN هستند بر همین اساس بنیاد مستضعفان سهامدار مستقیم ایرانسل نیست.
 
سیم کارت فعال بدون مالک نداریم
مدیرعامل شرکت ایرانسل در واکنش به فروش سیم کارت‌های فعال این شرکت در بازار ضمن تأکید براینکه در این شبکه سیم کارت فعالی که مالک نداشته باشد وجود ندارد، گفت: اتفاقی که در بازار رخ داده بخاطر تقلب برخی نمایندگی‌ها و همچنین سوءاستفاده از مدارک مردم است.
وی با بیان اینکه ایرانسل در همین ارتباط جلساتی را با پلیس فتا داشته است، افزود: از آنها هم خواستیم راهکاری که سراغ دارند را به ما بگویند تا مشکلاتی از این دست بوجود نیاید. معتقدم تا زمانی که قوه قضاییه ورود پیدا نکند مشکلی حل نمی شود.
دزفولی با بیان اینکه ایرانسل امکان برخورد با نمایندگی ‌های خود را دارد و گزارش‌ سوءاستفاده سایر گروه‌ها را به نهادهای مربوطه ارایه خواهد داد، گفت: در ترمینال ۲ فرودگاه اطلاعیه‌ای نصب و در آن درج شده بود، سیم کارت فعال اپراتورهای مختلف موجود است، ما خودمان درخواست کردیم که این اطلاعیه را بردارند. اما اگر هنوز آن اطلاعیه موجود است “واویلاست”.
 
کارمندان خارجی ایرانسل چند نفرند؟
وی در واکنش به استفاده نیروهای خارجی در این شرکت تأکید کرد که کل کارمندان خارجی ایرانسل ۲۰ نفر است.
مدیرعامل شرکت ایرانسل ضمن تأکید بر اینکه افزایش قیمت ارز تاثیر مستقیمی در میزان درآمدهای این شرکت ندارد درباره وضعیت اضافه دریافتی از مشترکان بابت آوای انتظار گفت: مبلغ اضافه دریافتی آوای انتظار معادل ۳ میلیارد تومان بود که به شماره حساب مشتریان بازگشت داده شد.
دزفولی درباره نحوه برخورد با مزاحمت‌های تلفنی افزود: مزاحمت تلفنی خاص ایرانسل نیست و در تمام شبکه‌ها این نوع مزاحمت وجود دارد. برخورد با این وضعیت آیین نامه خاص خود را دارد. بنده از مزاحمت‌های پیامکی با محتوای مشترک طی هفته‌های اخیر بی اطلاع هستم.
وی در ادامه با تأکید براینکه در پروانه ما برای ارایه نسل سوم تلفن همراه محدودیتی قید نشده است، افزود: حداقل باید نسل ۲.۵ را ارایه دهیم و سقفی تعیین نشده است. البته اگر اعتراضی در این باره وجود داشته باشد باید به رگولاتوری مراجعه کنیم.
 
مخابرات از طرف ایرانسل زیان نمی کند
وی درباره‌ اختلاف‌نظر مخابرات و ایرانسل در زمینه سوده یا زیان‌ده بودن مکالمات بین دو اپراتور مطرح شده بود، گفت: براساس اعداد و ارقام موجود اینترکانکشن ضرر‌ده نیست و اگر این موضوع توسط مخابرات بیان نمی‌شد ما علاقه‌ای به بیان این مباحث در مطبوعات نداشتیم.
او ادامه داد: اما زمانی که شرکت مخابرات ضرر‌ده بودن این بخش را اعلام کرد ما یادآور شدیم این شرکت تاکنون ۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از ارتباط با ایرانسل درآمدزایی داشته است که کل هزینه‌های این بخش برای مخابرات حدود یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که اگر این رقم‌ها را در نظر بگیریم، متوجه آن می‌شویم که میزان درآمد این بخش نسبت به هزینه‌ آن حدود پنج برابر است. حال مگر کل حاشیه سود مخابرات چند درصد است که رشد ۵۰۰ درصدی را زیان‌ده می‌داند.
وی ادامه داد: ما براین باوریم که این‌گونه نیست و اقدامات لازم را برای تعریف تعرفه‌های جدید انجام داده‌ایم اما این موضوع با استقبال مواجه نشد.
 
برای افزایش تعرفه یا کاهش درآمد دولت رایزنی کرده ایم
دزفولی در خصوص اینکه طبق برنامه اگر تورم کشور بالا برود این اپراتور می‌تواند از طریق کاهش پرداخت به دولت ضرر خود را جبران کند، افزود: گفته می‌شود که اگر نرخ تورم از حدی تجاوز کند اپراتور می‌تواند با افزایش تعرفه و یا کاهش پرداخت به دولت این موضوع را جبران کند. به همین دلیل ما در این زمینه جلساتی با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داشته‌ایم اما هنوز به نتیجه‌ مشخصی نرسیده‌ایم.
مدیر عامل اپراتور دوم درباره‌ ارایه خدمات نسل سوم در اپراتور دوم گفت: پروانه ما از نظر ارایه امکانات در نظر گرفته نشده است اما ما برای ورود به این بخش حوزه اعتراض خود را مطبوعات و رسانه‌ها قرار نداده و قرار نیست قرار دهیم، چرا که بر این باوریم که باید این نوع موضوعات قانونی را از طریق مراجع قانونی و از چارچوب قانون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات پیگیری کنیم.
 
دزفولی درباره‌ ارایه سهام اپراتور دوم در بورس گفت: در گذشته درباره‌ این موضوع به‌طور مفصل توضیح داده‌ایم و اکنون هم وضعیت این بخش مانند سابق است؛ زمانی که پروانه ما صادر شد موضوعی به‌نام واگذاری سهام از طریق بورس در آن مطرح نشده بود اما بعدها به واسطه‌ الحاقیه‌ای که به تصویب مجلس رسیده بود قرار بود که ۲۱ درصد از سهام ما در بورس واگذار شود و ما در جلسات مختلفی که با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داشتیم توضیحات خود در این زمینه را مطرح کردیم و قرار بر آن شد که نتیجه‌ نهایی به ما ابلاغ شود.
مدیرعامل اپراتور دوم ادامه داد: اکنون با توجه به توضیحاتی که ما ارایه کردیم استدلالمان چنین است که احتمالا این بحث حذف خواهد شد. احتمالا آنها هم از استدلال‌های خود دفاع خواهند کرد. البته رفتن به بورس چیز بدی نیست اما گاه به گونه‌ای در مطبوعات وانمود می‌شود که گویی این موضوع نوعی تنبیه برای اپراتور است.
 
با ورود ایرانسل به بورس موافقم
دزفولی بیان کرد: به شخصه با ورود ایرانسل به بورس موافقم اما به هرحال این تصمیم به سهامداران ما باز بر می‌گردد که آنها برای ارایه این سهام در زمان مناسب بحث‌هایی دارد.
 
 
درآمد ۱۳ هزار و ۸۰۰ میلیاردی دولت از ایرانسل
دزفولی در ادامه با بیان اینکه هم‌اکنون ایرانسل ۴۶.۱ درصد از کل بازار تلفن همراه کشور را در اختیار دارد، افزود: کل درآمد مستقیم و غیر مستقیم دولت طی ۷ سال گذشته ۱۳۸ هزار میلیارد ریال است که ۸۵ هزار میلیارد ریال پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت است.
مدیرعامل شرکت ایرانسل با بیان اینکه این شرکت در سال ۹۱ رتبه بیست و چهارم را در بین ۱۰۰ شرکت برتر ایران از نظر میزان فروش و درآمد داشته است، عنوان کرد: متوسط نرخ قطعی مکالمات در شبکه ایرانسل ۷۷ صدم درصد و نرخ موفق تماس را ۹۸.۲ درصد است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر