به گفته وزیر سابق ارتباطات، واعظی تاکنون هیچ پیشنهادی در خصوص گرفتن پست در وزارت ارتباطات به من نداده و شایسته نیست که من بخواهم در این وزارتخانه پست بگیرم.
نود آی سی تی – سید احمد معتمدی با بیان این مطلب گفت: درست نیست کسی که سابقاً در وزارت ارتباطات سمت داشته و در جایگاه وزیر بوده، بخواهد سمت بگیرد؛ با اینحال بنده به تمام معاونین سابق دوره خود گفتهام که آماده همکاری با واعظی در وزارت ارتباطات باشند.
وزیر سابق ارتباطات درباره اینکه تا چه میزان در تدوین برنامههای این وزارتخانه برای پیشبرد فضای ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش داشته است، افزود: بعد از پیروزی آقای روحانی در انتخابات، کمیسیونهایی در ارتباط با بخشهای مختلف تشکیل شد و بنده هم مسوول کمیسیون ارتباطات بودم.
او ادامه داد: شاخصهایی چون وضعیت موجود، چالشها و فعالیتهای آتی در کمیسیون احصا شد و به گمانم آقای واعظی هم در برنامه خود از شاخصها و موارد مطرح شده در این کمیسیون استفاده کرده باشد.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص اینکه چه پیشنهادی را برای اولین اقدام این وزارتخانه در دولت جدید دارید، گفت: به عقیده من باید در این دوره یک تجدید ساختار در وزارت ارتباطات صورت گیرد زیرا بخشهایی چون مخابرات از این وزارتخانه جدا و مراکز دیگری نیز ایجاد شده است.
معتمدی اشارهای به تعدد مراکز تصمیمگیری در این حوزه کرد و گفت: شورای رقابت و شورای عالی فضای مجازی جزو نهادهای تصمیمگیرندهای هستند که برای ادامه کار باید یکپارچه شوند و البته بخشهای حاکمیتی نیز که از وزارتخانه جدا شده باید به این وزارت ارتباطات باز گردد؛ زیرا واگذاری مخابرات با عجله صورت گرفت و بر این اساس بخشهایی واگذار شد که نباید میشد.
وی افزود: شورای عالی فضای مجازی هم در ابتدا قرار بود که نهادی سیاستگذار باشد اما شاهد هستید که در حوزههای اجرایی نیز ورود کرده و مجوز ارایه میکند که این تداخل با کار دولت است و در شرح وظایف آن چنین موضوعاتی قید نشده است.
به گزارش تسنیم، این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه منظور از بازگشت مرکز تحقیقات مخابرات و سازمان فضایی به وزارتخانه، انجام کار پرتنش نیست، بیان کرد: باید با کار حساب شدهای و با برنامهریزی خاصی این موضوع را پیگیری کرد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر