در حال خواندن
نمایشگاه سبیت آغاز شد
0

سبیت‌، از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تکنولوژی در جهان، کار خود را در شهر هانوفر آلمان آغاز کرد.
به گزارش ایسنا، تمرکز نمایشگاه امسال بر سیستم‌های ذخیره‌سازی ابری و اقتصاد به‌ اشتراک‌گذاری داده‌ها در جهان مجازی است.
هر ساله در روزهای نخست ماه مارس، قلب دنیای فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در هانوفر می‌تپد. سبیت ۲۰۱۳ از عصر روز دوشنبه با سخنرانی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان، رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
از امروز و پس از برگزاری مراسم رسمی افتتاحیه نمایشگاه، بازدیدکنندگان پنج روز فرصت دارند که در غرفه‌های رنگارنگ سبیت بگردند و نظاره‌گر آخرین تحولات دنیای تکنولوژی و نوآوری‌های دیجیتال باشند.
مطابق رسم هر ساله که یک کشور به عنوان شریک برگزاری نمایشگاه سبیت انتخاب می‌شود، برای سبیت ۲۰۱۳ لهستان به عنوان کشور شریک این نمایشگاه برگزیده شده و کمپانی‌های لهستانی می‌توانند از این موقعیت ویژه برای ارتقای وجهه تکنولوژیک کشورشان در جهان بهره ببرند.
در نمایشگاه سبیت امسال که گفته می‌شود بیشتر بر شبکه‌های اجتماعی و اقتصاد مبتنی بر به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها و اطلاعات در این محیط‌های مجازی متمرکز خواهد بود، بیش از ۴۱۰۰ کمپانی از ۷۰ کشور جهان شرکت کرده‌اند. برگزارکنندگان نمایشگاه سبیت در گفت‌وگو با دویچه‌وله گفته‌اند که این اعداد تقریبا مشابه سال گذشته است.
سبیت در کنار نمایشگاه CES لاس‌وگاس و کنگره جهانی موبایل (GSMA) در بارسلونا که به تازگی به کار خود پایان داده، از مهم‌ترین رویدادهای دنیای فن‌آوری در جهان است و هر سال پذیرای شرکت‌های بزرگ و کوچک فعال در زمینه توسعه فن‌آوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی است.
به گزارش شبکه خبری دویچه وله، این نمایشگاه به نوعی حاصل‌ جمع همه‌ی نمایشگاه‌های بزرگ دنیای تکنولوژی است، چون حوزه‌های متنوعی را در بر می‌گیرد: از تامین زیرساخت‌های شبکه‌های ارتباطی، تجارت الکترونیک و امنیت اطلاعات گرفته تا دولت الکترونیک، بهداشت الکترونیک و کمپانی‌های گوناگون تولیدکننده نرم‌افزار و سخت‌افزار کامپیوتری و کنسول‌های بازی.
نمایشگاه امسال هم در چهار بخش پژوهشی (Lab)، حرفه‌ای (Pro)، زندگی (Life) و دولتی (Gov) برگزار می‌شود. سال گذشته، بیش از ۳۵۰ هزار نفر از ۱۱۰ کشور جهان از این نمایشگاه بازدید کردند و پیش‌بینی می‌شود که میزان بازدیدکنندگان سبیت ۲۰۱۳ نسبت به سال‌های گذشته ‌افزایش یابد.
یکی از ویژگی‌های مهم نمایشگاه سبیت، فراهم کردن فضای گفت‌وگو میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ابزارها و سرویس‌های تکنولوژیک در جهان است. در طول برگزاری سبیت ۲۰۱۳ بیش از هزار کنفرانس، سخنرانی، کارگاه و پنل‌های گوناگون بحث و آموزش برگزار خواهد شد.
این ششمین سالی است که کنفرانس‌ها و پنل‌های متعدد به صورت هدفمند در سبیت برگزار می‌شود، اما برنامه‌های جانبی سبیت ۲۰۱۳ نسبت به سال‌های گذشته تقریبا سه برابر شده است.
امسال بیش از صد سخنران بلندپایه از کمپانی‌های برجسته دنیا و تصمیم‌سازان صنعت ICT در این نمایشگاه حضور می‌یابند. مجموع سخنرانی‌ها و برنامه‌های جانبی سبیت ۲۰۱۳ بیش از ۷۵ ساعت خواهد بود.
در این برنامه‌های جانبی، علاوه بر دست‌آوردهای نو و نوآوری‌ها، درباره آینده جهان دیجیتال و چشم‌انداز جهان مجازی بحث‌های تحول‌سازی صورت می‌گیرد و حضور مدیران ارشد کمپانی‌ها نیز فرصتی استثنایی برای متخصصان و نمایندگان رسانه‌ها برای برقراری ارتباط با آنها فراهم می‌کند.
در نمایشگاه امسال برای کمپانی‌های جوان و استارت‌آپ‌های خلاقانه هم جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته شده تا متخصصان و ایده‌پردازان جوان بتوانند نوآوری‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. حضور پنجاه استارت‌آپ در کنار کمپانی‌های برجسته دنیای فن‌آوری، فرصتی کم‌نظیر برای همکاری‌های سازنده برای ارتقای دنیای دیجیتال فراهم خواهد کرد.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر