در حالی که بین مجلس و دولت در قانونی یا غیرقانونی بودن تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به پیمانی بحث بود، وزارت ارتباطات این تبدیل وضعیت را انجام داد. سعید شریفزاده نیز درست یک سال پیش در آبان ماه سال ۹۰، تصدی معاونت پشتیبانی، توسعه و منابع انسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را بر عهده گرفت که از تغییر وضعیت کارکنان و ایجاد ادارات کل ICT در کشور از مهمترین سرفصلهای کاری وی در یک سال گذشته است. در همین راستا گفتوگویی کوتاه با وی انجام شده است که میخوانید.
آیا افتتاح ادارات کل ICT در استانها، با ایجاد اشتغال همراه است یا نیروهای موجود در وزارت ارتباطات برای سمتهای این ادارات منصوب میشوند؟
یک سری از نیروها را میتوانیم از نیروهای موجود در وزارت ارتباطات، جابجا کنیم؛ برای بخش دیگری که امکان جابهجایی نیست، در قالب پستهای سازمانی که از طرف معاونت توسعه ریاست جمهوری برای ادارات کل ICT تعیین شده، مجوز استخدام صادر خواهیم کرد که زیرنظر کارگروه استخدام استانداریها جذب شوند.
همچنین استخدامهایی که برای نیروهای این ادارات انجام خواهد شد باید صددرصد بومی باشند.
در هر ادارهکل فناوری اطلاعات و ارتباطات چند نفر مشغول هستند؟
پست سازمانی در ادارات کل ICT استانی، برای کارکنان رسمی و پیمانی ۲۶ نفر است. البته نیروهای قراردادی کار معین و شرکتی در پست سازمانی جا نمیگیرند و به آمار اضافه میشوند.
براساس برنامهای که دارید چند اداره کل ICT در کشور ایجاد خواهد شد؟
قرار است در ۳۰ استان به جز تهران، اداره کل ICT راهاندازی شود. در تهران به علت وجود وزارتخانه اداره کل ایجاد نخواهد شد؛ اما سازمان اداره کل ICT، برای تهران محفوظ است. در ۲۵ استان اداره کل ICT تشکیل شده و مشغول کار است. ادارات پنج استان دیگر نیز حداکثر تا پایان آبانماه ایجاد خواهد شد.
پس از خصوصیسازی و جدا شدن مخابرات از وزارت ارتباطات، آیا نیروهای جدیدی در وزارتخانه جذب شدهاند؟
در بدنه وزارتخانه نیروهای شرکتی در بهمنماه سال ۹۰، تبدیل وضعیت به قرارداد کار معین شدهاند و عضو دیگری به بدنه وزارتخانه اضافه نشده است.
این در حالی است که بسیاری از دستگاهها این تبدیل وضعیت را انجام ندادند، زیرا روی این موضوع بین مجلس و دولت بحث بود؛ در حالی که مجلس میگفت این کار غیرقانونی است، اما دولت میگفت که باید انجام شود.
حتی برخی از مدیران گفتند از آینده میترسیم و این کار را نکردند؛ اما این کار در وزارت ارتباطات انجام شد و اسامی کارمندانی که “کار معین” شدند روی سایت “کارمند داتآیآر” ریاستجمهوری ثبت شد و این افراد امنیت شغلی نسبی پیدا کردند و حقوقهایشان ۶۳ درصد افزایش یافت.
آیا تغییرات دیگری در بدنه زیرمجموعههای وزارت ارتباطات اتفاق خواهد افتاد؟
شرکت فناوری اطلاعات با مصوبه شورای عالی اداری به سازمان تبدیل شد. شرکت ارتباطات زیرساخت نیز با اعمال تغییراتی از حالت اداره شرکتی که یک نفر رییس هیات مدیره و یک نفر مدیرعامل بود، هماکنون به حالتی که رییس هیات مدیره و مدیرعامل یک شخص است، تغییر کرده است.
با این تغییر اداره شرکت برای معاملات اقتصادی راحتتر و سریعتر انجام میشود و از نظر مسایل حقوقی و مالی نیز برای پرسنل شرکت خوب شد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز تغییری نخواهد داشت.
البته شرکت پست نیز باید پس از تشکیل سازمان پست دولتی، تا سال ۹۳ به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
تشکیل سازمان پست دولتی در کمیسیون اجتماعی هیات دولت به تصویب رسیده و منتظر تصویب در هیات دولت و پس از آن ارسال به شورای نگهبان است.
منبع: خبرگزاری فارس
منتشر شده در
1نظر
به این نتیجه میرسیم اقای سعید شریف زاده مرد بزرگی و تصمیم بزرگی گرفته کاشکی همه مدیران این طرز فکر داشتن که این همه نیروی شرکتی دارن هزینه صرف اموزش انها شده از منابع شرکت استفاده کردن ولی همچنان نیروی جدید جذب میکنند