در حال خواندن
سایت شناسایی ویروس DNS changer معرفی شد
0

با استفاده از ابزار DNS changer Eye chart به سادگی میتوانیم از آلودگی ابزار و یا عدم آلودگی ابزار و مسیرهای مورد استفاده برای اتصال به اینترنت اطمینان حاصل کنیم و یا اینکه کاربران با مراجعه به سایت http://dns-ok.us/ از وجود ویروس در کامپیوتر خود اطمینان حاصل کنند.
نود آی سی تی- اگر با مراجعه به صفحه اینترنتی این ابراز، با یک پنجره بزرگ سبز رنگ مواجه شدید رایانه شما به ویروس DNS changer آلوده نیست. اما در صورت مشاهده پنجره قرمز رنگ رایانه و یا یکی از مسیرهای دسترسی شما، به اینترنت،‌ آلوده به این بدافزار خطرناک است که باید در اولین فرصت نسبت به پاکسازی آن اقدام کنید.
در همین رابطه PandaLabs، لابراتوارهای امنیتی شرکت پاندا اعلام کرده است که برای پاکسازی ویروس DNSChanger، می‌توانید از انواع نرم‌افزارهای قدرتمند ضدویروس مانند Cloud Antivirus و یا ابزار مکمل ضد بدافزار مانند Panda ActiveScan که با هر نوع ضدویروس فعلی نصب شده در سیستم شما سازگار هستند، استفاده کنید و صحت تنظیمات دسترسی خود به اینترنت را از طریق تماس با شرکت‌های سرویس دهنده اینترنت، ‌بررسی کنید.
اما به هر حال، متأسفانه در برخی موارد به علت شدت آلودگی، برخی از کاربران ناچار به تعویض سیستم‌های عامل خود می‌شوند.
پلیس FBI آمریکا از چند ماه قبل وجود این ویروس در رایانه‌ها را تشخیص داده و از همان زمان از کاربران اینترنت خواسته است که این ویروس را از سیستم‌های خود پاک کنند.
حتی اردیبهشت‌ماه امسال مدتی هم اینترنت افرادی که سیستم‌های آن‌ها آلوده به ویروس DNSChanger بود برای مدتی قطع شد، اما این‌بار گفته شده است که اگر کاربران مذکور سیستم‌های خود را از این ویروس پاک نکنند، روز دوشنبه ۹ ژوییه اینترنت آنها به مدت ۶۵ ساعت قطع خواهد شد.
گفته می‌شود، در آمریکا حدود ۵۰۰ هزار کاربر با این ویروس دچار مشکل شده‌اند و در سراسر دنیا بیش از چهار میلیون رایانه به این بد‌افزار آلوده شده که البته بخشی از این کاربران نسبت به پاکسازی سیستم خود اقداماتی را انجام داده‌اند.
این بد‌افزار که مدت‌ها پیش از سوی هکر‌ها ایجاد شده است، با ایجاد تغییراتی در سیستم دامنه‌ DNSChanger می‌تواند کاری کند که سرور DNSChanger از کار بیفتد. البته پیش از این هم اف.بی.آر قصد داشت که برای از بین بردن این مشکلات سیستم را برای مدتی قطع کند، اما یکی از دادگاه‌های فدرال این کار را به نهم ژوییه موکول کرد.
در حال حاضر نرم‌افزار‌های متعددی در آمریکا معرفی شده‌اند تا به تشخیص وجود این ویروس بر روی سیستم‌های کاربران بپردازند. تمام ماجرا به نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی باز می‌گردد که در آن زمان شش نفر در ارتباط با آلودگی میلیون‌ها رایانه توسط DNSChanger در کشور استونی دستگیر شدند.
پیش از این هم اعلام شده بود که بیش از ۱۰۰ سرور در نقاط مختلف دنیا از جمله ایالات متحده آمریکا، به علت آلودگی توسط این بدافزار شناسایی و تعطیل شدند که پهنای باند مورد استفاده توسط کاربران اینترنت را به شدت کاهش داد.
هر چند از آن هنگام تاکنون، انتشار بدافزار DNSChanger تا حد مطلوبی متوقف شده بود، اما ناگهان در روزهای گذشته مجدداً شرکت‌های امنیتی از انتشار گسترده آن خبر دادند.
DNSChanger یک نرم افزار تروژان است که با تغییر کامل تنظیمات مربوط به سیستم‌های نام گذاری فضاها و وب سایت‌های اینترنتی (DNS)، هرگونه دسترسی به صفحات اینترنتی را به صفحات و سرورهای آلوده و حاوی بدافزار هدایت می‌کند. بنابراین کاربران آلوده به این ویروس به طور خودکار به سرورهایی هدایت میشوند که کاملاً تحت کنترل هکرها و مجرمان اینترنتی قرار دارند.
براین اساس و بنا بر هشدار شرکت امنیتی Panda Security، کاربرانی که به صورت غیرمنتظره به صفحاتی غیر از صفحات درخواستی خود دسترسی پیدا می‌کنند و یا با پیغام‌های مکرر خطا و اختلات پی در پی در اتصال اینترنتی خود مواجه می‌شوند به احتمال قوی به ویروس DNSChanger آلوده هستند.
چندی پیش پس از شناسایی و تعطیلی سرورهای اصلی منتشر کننده DNSChanger و به منظور تعدیل پهنای باند اینترنت برای عدم ایجاد اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت، نهادهای قانونی بین‌المللی، تصمیم گرفتند تا به طور موقت سرورهای تعطیل شده و غیرفعال را با سرورهای جدید جایگزین کنند. به همین دلیل به کاربران اینترنت و شبکه‌های سازمانی تا ۹ جولای سال جاری میلادی مهلت داده شده تا از عدم آلودگی تجهیزات رایانه‌ای خود به ویروس DNSChanger اطمینان حاصل کنند؛ برای کاربران خانگی روترها و مسیریاب‌های اینترنتی و برای شبکه‌های سازمانی تمام ایستگاه‌های کاری، سرورها، درگاه‌های اینترنت و کلیه سخت‌افزارهای متصل به اینترنت باید مورد بررسی قرار گیرند.
براساس آمارهای فعلی در حدود، نیم میلیون کاربر خانگی و شخصی اینترنت، ۹۴ شرکت از ۵۰۰ شرکت برتر ایالات متحده و سه وزارتخانه مهم این کشور توسط DNSChanger، به شدت آلوده شده و اتصال به اینترنت در این مراکز با اختلال مواجه شده است.

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر