نود فناوری-رئیس اتحادیه موبایل فروشان مشهد گفت: به منظور فعال سازی تلفنهای همراه که در طرح ریجستری غیرفعال شدهاند، باید عوارض ۱۵درصدی گمرک به منظور فعالسازی شبکه این تلفنها پرداخت شود.
افشین اکبری حداد در خصوص طرح ریجستری تلفن های همراه تصریح کرد: این طرح از ۱۴ آذر ماه ۹۶ ابتدا با برند آیفون که شامل تمام گوشیهای این برند بود، آغاز شد و در مرحله بعد با برندهای بلکبری، گوگل، پیکسل و موتورولا ادامه یافت و در نهایت در مرحله سوم با برند ال.جی ادامه یافته است. قرار است تا پایان سال باقی برندهای تلفن همراه نیز مشمول این طرح شوند.
وی ادامه داد: در این میان تلفنهای همراهی در اختیار مردم، ویترین موبایل فروشان و یا در انبارها وجود دارد که خاموش محسوب میشود. برندهایی که مشمول این طرح میشود، باید روشن شده و داخل شبکه ثبت شود. در صورتی که این تلفنهای همراه روشن نشود، آنتن شبکه به آنها تعلق نمیگیرد و به طور موقت تا یک ماه میتواند از شبکه استفاده کند و سپس آنتن این تلفنهای همراه قطع خواهد شد.
رئیس اتحادیه موبایل فروشان مشهد در خصوص فعال سازی آنتن تلفنهای قطع شده عنوان کرد: با پرداخت عوارض گمرکی به میزان ۱۵ درصد به منظور فعال سازی آنتن تلفن همراه میتوان شبکه را در گوشیهای فاقد شبکه فعال کرد. همچنین هر مسافر یک مرتبه در سفر خود به خارج از کشور فرصت دارد تلفن همراه خود را در سامانه مسافری گمرک ثبت و با پرداخت عوارض کد فعال سازی تلفن همراه خود را دریافت کند.
اکبری در خصوص مدت زمان فعال سازی تلفن همراه توسط مسافران خارج از کشور عنوان کرد: مسافران باید توجه داشته باشند که زمان لازم برای فعال سازی تلفن همراه شان حدود یک ماه بعد از تاریخ ورود به کشور محسوب میشود که طی این زمان نسبت به فعال سازی تلفن همراه خود باید اقدام کنند.
رئیس اتحادیه موبایل فروشان مشهد در خصوص نرخ عوارض گمرکی به منظور فعال سازی تلفنهای همراه تصریح کرد: مجموع پرداختی عوارض ۱۵درصد قیمت تلفن همراه است و برای اولین مرتبه ۸۰ دلار از این مقدار عوارض، کسر خواهد شد.
وی در خصوص طرح انتقال مالکیت تلفنهای همراه نیز گفت: انتقال مالکیت به این معنا و مفهوم است که تلفن همراه هر فرد انحصارا مربوط به خود آن شخص محسوب میشود لذا تلفنهای همراهی که شامل طرح ریجستری شدهاند، حتما باید با انتقال مالکیت به فروش برسند.
رئیس اتحادیه موبایل فروشان مشهد عنوان کرد: متقاضیان باید با شماره گیری کد دستوری #۷۷۷۷* ،سامانه همتا، ابتدا تلفن همراهی که قصد خرید آن را دارند در این سامانه استعلام کنند. در سامانه همتا فردی که می خواهد تلفن همراهی را خریداری کند، حتما باید تلفن همراه خود را به شماره جدید خریدار مالکیت تلفن انتقال دهد، سپس کد فعال سازی برای فرد ارسال خواهد شد. اگر فرآیند گفته شده انجام نشود، ممکن است آنتن تلفن فرد بعد از یک ماه قطع شود.
اکبری در خصوص ثبت نام در سامانه همتا گفت: در طرح مالکیت نیاز نیست که سیم کارت به نام فرد استفاده کننده تلفن همراه باشد؛ به این صورت که پس از ثبت در سامانه همتا و استعلام گیری از این سامانه، سامانه همتا شماره خط ثبت شده را میداند. از این جهت این نکته حائز اهمیت است که سیمکارتهایی که مورد استفاده است، به نام اشخاص باشد.
ارسال یک نظر