معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اختلاف نظر رگولاتوری و همراه اول در میزان درصد سهم دولت از درآمدهای همراه اول گفت: عدم پرداخت به موقع حقالسهم دولت و پرداختیها مشمول پرداخت خسارت دیرکرد است.
نود آی سی تی – حسن رضوانی با بیان این مطلب گفت: نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص سهم دولت از درآمد پیامکها، همان ۲۸.۱ درصد که سال گذشته شفاف اعلام شده است.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: اگر دارنده پروانه هنوز این حکم را باور ندارد، باید در نظر داشته باشد، که اگر این استدلال باعث ایجاد تاخیر در پرداختهای به دولت شود، مشمول خسارت نیز خواهد شد.
وی توضیح داد: بر اساس قانون برنامه پنجم، تاخیر در پرداخت، مشمول پرداخت جریمه دیرکرد است.
گفتنی است، همراه اول با این استدلال که پیامک جزو خدمات ارزش افزوده است، سهم دولت را از این درآمد، به جای ۲۸.۱ درصد، ۵ درصد می داند.
بر اساس این گزارش، همچنان که در یک بند از جدیدترین گزارش حسابرس مستقل همراه اول که به تازگی و در آستانه برگزاری دومین مجمع صاحبان سهام این شرکت منتشر شده، تاکید شده که “شرکت، حق السهم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از درآمد سال ۸۹ حاصل از مبادله پیامک مشترکان، را به جای ۲۸.۱ درصد، ۵ درصد محاسبه کرده است (یادداشت توضیحی ۱-۳-۱۶ صورتهای مالی) که در نتیجه، سود انباشته ابتدای سال مورد گزارش و بدهیهای جاری، هر یک به مبلغ ۱.۱۳۵ میلیارد ریال به ترتیب بیشتر و کمتر گزارش شده است.
منبع: خبرگزاری فارس
تا آنجا که ما نیز در مجمع همراه اول بودیم، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران تاکید کرد به دلیل این اختلاف نظر موضوع در محاکم قضایی طرح شده و طبق ابلاغ مرجع قضایی به رگولاتوری و همراه اول تا زمان تعیین تکلیف این اختلاف، همراه اول میتواند مبلغ حق السهم دولت از محل درآمد پیامک را نزد خود حفظ کند. حال چرا رگولاتوری با وجود ابلاغ دستگاه قضایی صحبت از جریمه ناشی از تاخیر در پرداخت میکند سوالی است که ما هم در پاسخ آن ماندهایم.
ارسال یک نظر