معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از توقف پروژه تامین بخشی از پهنای باند اینترنت بین الملل کشور از مسیر بندرعباس که حدود یک سال پیش به یک شرکت اینترنتی سپرده شده بود به دلیل همکاری طرف خارجی قرارداد، خبر داد.
نود آی سی تی – شرکت ارتباطات زیرساخت اواخر سال ۸۹ تامین بخشی از پهنای باند اینترنت کشور را طی قراردادی به کنسرسیوم پارس گیتی ارتباط (PGE) واگذار کرد که قرار بود ایجاد این درگاه بینالمللی جدید توسط این بخش علاوه بر امکان افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت بینالملل، امنیت تامین اینترنت کشورمان را افزایش دهد.
براساس قرارداد منعقده میان شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط، این شرکت مجری سرمایهگذاری در زمینه پهنای باند بینالملل در منطقه شد و در این راستا قرار بود شرکت پارس گیتی با همکاری شرکت اتصالات امارات متحده عربی به خریداری ظرفیت پهنای باند اقدام کرده و با قیمت روز آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت بفروشد و در نهایت توزیع این پهنایباند در کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت انجام شود.
احمد پورنگ نیا، معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از توقف این پروژه به دلیل نبود همراهی شرکت خارجی طرف قرارداد پارس گیتی ارتباط خبرداد و گفت: متاسفانه این پروژه به طور کامل متوقف شده است.
وی با بیان اینکه کنسرسیوم “پارس گیتی ارتباط” به عنوان مجری سرمایهگذاری در زمینه پهنای باند بینالملل با همکاری شرکت اماراتی باید نسبت به خرید ظرفیت پهنای باند اقدام میکرد، ادامه داد: متاسفانه این شرکت خارجی برخورد مناسبی با پارس گیتی ارتباط نداشت و به همین دلیل این پروژه در اجرا ناکام ماند.
پورنگ نیا تاکید کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت برنامههای مورد نظر برای تامین ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور را از طریق پروژههای دیگری پیگیری می کند.
با امضای این قرارداد (Landing Party Agreement) برای ایجاد درگاه بینالمللی جدید در بندرعباس و اتصال به شاهراههای بینالمللی بین شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط طبق برنامهریزیهای اولیه ظرفیت در نظر گرفته شده برای این پروژه بیش از ۲۰ لینک STM64 بود که امکان افزایش آن نیز با ورود تکنولوژیهای جدید وجود داشت. همچنین پیشبینی شده بود این پروژه که برای مدت ۲۰ سال به بخش خصوصی سپرده شده بود، بیش از هفت میلیون دلار برای دولت درآمدزایی داشته باشد.
با توجه به اهمیت ایجاد این درگاه بینالملل در رسیدن به اهداف ایران ۱۴۰۴ و در راستای تامین منافع استرتژیک ملی و حفظ استقلال کشور، تثبیت جایگاه ایران به عنوانهاب منطقهای برای ارتباطات زیرساختی مخابراتی و انتقال دیتا یکی از برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای این پروژه عنوان شده بود.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر