در حال خواندن
ویروس مینی فلیم ۵۰ سرور ایرانی را آلوده کرد
0

هنوز چند روزی از سخنان وزیر دفاع امریکا درباره اتهام زنی به ایران در گسترش ویروس سایبری نمی گذرد که ویروس مینی فلیم به صنایع نفتی خاور میانه و از جمله ایران حمله کرده است.
نود آی سی تی – شرکت امنیتی کاسپرسکی می گوید نسخه جدید ویروس فلیم موسوم به مینی فلیم با کد SPE را کشف کرده که بیش از ۵۰ سرور مهم را در ایران و سودان آلوده ساخته است.
ویروس جدید از نوع بدافزار بوده که پس از در دست گرفتن کنترل کامپیوتر قربانی، اطلاعات آنرا به سرقت می برد.به گفته کارشناسان این شرکت بدافزار با ایجاد بکدور، از فعالیتهای کاربر اسکرین شات یا عکس گرفته و فایل های آفیس، ادوب اکروبات، صفحات وب مرور شده را به سرقت می برد.
روئل شونبرگ از دیگر کارشناسان کاسپرسکی در مسکو می گوید ویروس فلیم مانند شمشیر درازعمل می کرد و حالا ویروس مینی فلیم مانند سوزن جراحی ریز و تیز بوده و با هوشیاری بسیاری بالایی دستورات را اجرا می کند.
الکساندر گوستاو مدیر بخش کارشناسان امنیتی در کاسپرسکی می گوید مینی فلیم بهینه شده فلیم بوده و نامElvis در هدر آن بعنوان نویسنده ویروس دیده می شود.
کاسپرسکی ۶ نسخه از مینی فلیم را تشخیص داده که خطوط برنامه نویسی آن به سپتامبر ۲۰۱۱ بر می گردد(حتی برخی پروتکل های بکار رفته در برنامه نویسی به سال ۲۰۰۷ نیز بر می گردد) و این موضوع نشان می دهد برنامه نویسان مدتها وقت صرف نوشتن آن کرده اند.
همانطوری که گفته شد کامند ها و دستورات نوشته شده در مینی فلیم با نام نویسنده آن یعنی Elvis است که به عنوان ایجاد کننده مطرح بوده و اسامی مانند باربارا و تیفانی نیز به چشم می خورد.
جالب اینجاست که شرکت امریکایی ضد ویروس سیمانتک گفته هیچ اطلاعی در مورد این ویروس ندارد. این در حالی است که وزیر دفاع امریکا چند روز پیش با اتهام زنی به ایران در مورد پخش ویروس شامون، سعی کرد انگشت اتهام را به سمت ایران برده و این طور وانمود کند که ایران مسبب ویروس و این در حالی است که ایران ضمن اعلام همکاری با کشورهای همسایه برای کشف سورس و کشور منتشر کننده اعلام کرده همه می دانند منتشر کننده ویروس چه کشورهایی هستند.
ایران پیشتر اسرائیل و امریکا را مسبب انتشار استاکس نت و فلیم معرفی کرده بود. 

یوجین کاسپرسکی موسس و مدیر شرکت کاسپرسکی که در دوبی به سر می برد در کنفرانسی با اشاره به اینکه جهان با یک پرل هاربر سایبری روبرو خواهد بود اعلام کرد روزانه ۱۲۵ هزار ویروس کامپیوتری توسط شرکت متبوعش کشف می کند.
به گزارش خبر آنلاین، وی با اشاره به حملات آگوست به صنایع نفتی خاورمیانه گفت کار شرکت وی مانند عکس برداری ایکس- ری هست و حملات را اسکن کرده و گزارش می دهد و به همین خاطر نمی تواند راجع به سورس منتشر کنند ویروس و اینکه چه کشورهایی در حملات سایبری دست دارند، اطلاعات بدهد!

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر