در حال خواندن
معرفی بهترین آنتی ویروس های رایگان
0

معرفی بهترین آنتی ویروس های رایگان

نود فناوری-در دنیای هوشمندی که هکرها حتی از طریق ماوس و کیبورد کامپیوتر نیز می توانند اطلاعات را سرقت کنند، نیاز به نرم افزارهای امنیتی بیشتر از هر زمان دیگری احساس می شود. هیچ فرقی ندارد که شما از چه سیستم عاملی استفاده می کنید؛ خطر همیشه در کمین است و باید از آن پیشگیری کرد. به علاوه، این روزها دسترسی به نرم افزارهای امنیتی ساده تر از گذشته شده و کاربران می توانند بسیاری از آنها را به صورت رایگان دریافت کنند. همین موضوع نیز بهانه ای شد تا به معرفی بهترین آنتی ویروس های رایگان موجود بپردازیم.

معرفی بهترین آنتی ویروس های رایگان

آنتی ویروس

آنتی ویروس کامپیوتر و نرم افزار

پیش از هر چیز باید بدانید تمامی شرکت هایی که در این لیست نام آنها آورده می شود به دنبال پول بوده و عرضه رایگان نرم افزارهای امنیتی، هدف اصلی آنها نیست. به همین جهت هنگام استفاده از محصولات رایگان آنها، سازندگان از طرق مختلفی همچون ارسال ایمیل یا نمایش پنجره های مختلف، کاربران را به خرید نسخه پولی تشویق می کنند.

همچنین برخی از آنتی ویروس ها تلاش دارند تا موقع نصب نرم افزار، نوار ابزار یا افزونه های مختلفی را روی مرورگر شما نصب کنند که واقعا آزاردهنده است. شاید کمی گفتنش سخت باشد، اما نوارهای ابزار هیچ فایده ای نداشته و همراه با کاهش سرعت مرورگر، عموما برای جمع آوری و فروش اطلاعات کاربران مورد استفاده قرار می گیرند. افزونه ها نیز وضعیتی مشابه داشته و کارایی مرورگر را بهبود نخواهند بخشید.

کافی ست هنگام نصب آنتی ویروس های رایگان، مراقب اضافه شدن نوارهای ابزار و افزونه ها به مرورگر بوده و خود را برای مشاهده پیام های تشویقی مختلف آماده کنید. اگر با این موارد مشکلی نداشته باشید، باقی کارها آسان خواهد بود.

آویرا (Avira) – ویندوز، مک

عملکرد بسیار خوب و راحت بودن استفاده از آویرا باعث شده تا این آنتی ویروس یکی از بهترین انتخاب ها باشد. در آخرین بررسی انجام شده توسط شرکت اتریشی و مستقل “AV-Comparatives”، نسخه پرو از آنتی ویروس آویرا نرخ محافظتی ۹۹٫۹ درصد را دارد که از نسخه رایگان آن نیز می توان همین انتظار را داشت.

زمان بندی عملیات های مختلف بسیار آن بوده و کاربران می توانند چندین زمان مختلف را در طول هفته برای اسکن شدن سیستم خود مشخص کنند. ترکیب این موارد با امنیت به هنگام، می تواند آنتی ویروس آویرا را به انتخابی مناسب برای کاربران تبدیل کند.

لینک های دانلود: نسخه ویندوز/نسخه مک

بیت دیفندر (Bitdefender) – ویندوز

این آنتی ویروس نیز یکی دیگر از نرم افزارهایی ست که نسخه پرو از آن با نرخ محافظت ۹۹٫۹ درصد، می تواند شما از در برابر تقریبا هر نوع ویروس و بدافزاری محافظت کند. قابلیت های ضد فیشینگ (Anti-Phishing) و ضد تقلب (Anti-Fraud) نیز امنیت شما را افزایش خواهند داد.

عدم نیاز به منابع بالای سخت افزاری برای پردازش اطلاعات در کنار رابط کاربری ساده و گرم، باعث شده تا بیت دیفندر با مجموعا ۵۰۰ میلیون کاربر، یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان موجود باشد.

لینک دانلود: نسخه ویندوز

آواست (Avast) – ویندوز، مک

اگرچه براساس آزمایش های انجام شده، نرم افزار امنیتی آواست نرخ محافظت پایین تری (۹۹٫۶ درصد) دارد، اما جای نگرانی نخواهد بود. به علاوه با نصب این آنتی ویروس سبک روی سیستم خود احتمالا متوجه فعالیت آن نخواهید شد.

به لطف رابط کاربری ساده آنتی ویروس آواست، کاربران در کمترین زمان ممکن می توانند سیستم خود را در برابر ویروس های مختلف ایمن سازید.

لینک های دانلود: نسخه ویندوز/نسخه مک

ای وی جی (AVG) – ویندوز، مک

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های رایگان با نرخ محافظت ۹۹٫۶ درصد و استفاده بهینه از منابع سخت افزاری، ای وی جی نام دارد که مدت هاست از کاربران سراسر دنیا در برابر ویروس های مختلف محافظت می کند. اگرچه سازندگان این آنتی ویروس، نرم افزارهای جانبی دیگر همچونضد ویروس مخصوص گوشی موبایل یا نرم افزارهای بهینه ساز را نیز عرضه می کنند، هنوز هم آنتی ویروس آنها می تواند یکی از بهترین انتخاب ها باشد.

هرچند به نظر نسخه رایگان این آنتی ویروس پیام های بیشتری را برای ارتقا و خرید نسخه پولی نمایش می دهد که درنهایت عملکرد فوق العاده آن، برخی از کاربران را به پرداخت پول مجاب کرده است!

لینک های دانلود: نسخه ویندوز/نسخه مک

لاواسافت (Lavasoft) – ویندوز

نسخه پرو از آنتی ویروس رایگان شرکت لاواسافت (Lavasoft Ad-Aware Free) با نرخ محافظت ۹۹٫۳ درصد، یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های رایگان است که می تواند توجه علاقه مندان را به خود جلب کند. هرچند، این نرم افزار به نسبت دیگر ضد ویروس ها، استفاده بیشتری از منابع سیستم خواهد داشت. به هر صورت، این نرم افزار با تکیه بر سیستم های ضد تبلیغاتی (Anti-Adware) و ضد جاسوسی (Anti-Spyware) از هر نظر کامل است.

اگرچه امکانات نسخه رایگان نیاز کاربران را به صورت کامل برطرف می کند اما نسخه های پولی از آنتی ویروس لاواسافت، قیمت مناسبی داشته و امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

لینک دانلود: نسخه ویندوز

ای اسکن (eScan Anti-Virus Toolkit) – ویندوز

یک تفاوت عمده میان ای اسکن با دیگر ضد ویروس ها وجود دارد و آن عدم نیاز به نصب است؛ کافی ست با مراجعه به سایت رسمی این شرکت، آنتی ویروس آن را دریافت و نصب کنید. به همین جهت کاربران می توانند این نرم افزار را از روی یک فلش یو اس بی نیز اجرا کنند.

نباید فراموش کنید که با عدم نصب این آنتی ویروس، خبری از محافظت به هنگام یا زمان بندی برای اسکن نخواهد بود. به همین دلیل نباید از ای اسکن به عنوان آنتی ویروس اصلی خود استفاده کنید.

لینک دانلود: نسخه ویندوز

ترند میکرو هاوس کال (Trend Micro HouseCall) – ویندوز، مک

هاوس کال نیز همانند ضد ویروس ای اسکن نیازی به نصب نداشته و نمی تواند انتخاب اول باشد، ولی اگر تصور می کنید که احتمال آلوده شدن سیستم شما وجود دارد، می توانید از آن به عنوان یک ابزار جانبی استفاده کنید.

درباره نویسنده
مهدی مقدم

ارسال یک نظر