در آستانه آغاز طرح نوروزی ۹۲، سامانه برخط ترافیک راههای کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی همزمان با نشست آمادگی نوروزی مدیران حمل و نقل و پایانههای سراسر کشور به بهرهبرداری رسید.
نود آی سی تی – علی نیکزاد در آیین افتتاح سامانه برخط ترافیک راههای کشور، با اعلام آمادگی کامل بخش حملونقل اعم از جادهای، هوایی، ریلی و دریایی برای اجرای طرح نوروزی سال ۹۲ با پیشبینی بیش از ۶۰ میلیون جابهجایی گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد این جابهجاییها از طریق جاده صورت میگیرد، افتتاح سامانه برخط ترافیک راههای کشور یک اقدام ارزشمند محسوب میشود که وزارت راه و شهرسازی با بهکارگیری آن، توان پیشبینی آینده به لحاظ آب و هوایی و مسیرهای پرتردد و پرترافیک را خواهد داشت. نصب سامانه برخط هواشناسی جادهای در ۵۸ گردنهوزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر در ۵۸ گردنه صعبالعبور، سامانه برخط هواشناسی جادهای نصب شده است، گفت: این سامانه میتواند پیشبینی لازم شرایط آب و هوایی سه روز آینده و اطلاعات لازم را در اختیار سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار داده و از آن طریق این اطلاعات در اختیار کاربران و استفاده کنندگان از راهها قرار گیرد، ضمن اینکه در ۳۶۰ مسیر نیز دوربین مستقر شده است و اطلاعات استانهایی که مدیریت الکترونیکی جادهها را بر عهده دارند، در یک مرکز فرماندهی با عنوان مرکز مدیریت راههای کشور در سازمان راهداری و حملونقل جادهای متمرکز شده است. نخستین سامانه برخط اطلاعات راههانیکزاد گفت: هموطنان میتوانند با مراجعه به سایت www.iran141.ir ضمن کسب اطلاع از مسیرهای پرترافیک، از پیشبینیهای به عمل آمده برای مدیریت سفرهای خود و تصمیمگیری به موقع برای انتخاب مسیر سفر بهره ببرند، که این اقدام برای نخستین بار در سطح کشور به صورت برخط راهاندازی و اجرا میشود. نظارت الکترونیکی جادههاوزیر راه و شهرسازی همچنین یادآور شد: با دادههای سامانههای هوشمند به کار گرفته شده در مرکز مدیریت راههای کشور و استانها، علاوه بر اینکه پلیس بر رفتار ترافیکی شهروندان اشراف دارد و در صورت تخلف اعمال قانون انجام خواهد شد، سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز به صورت الکترونیکی بر شرایط ترافیکی و وضعیت راهها تمرکز داشته و در نتیجه انجام به هنگام و بموقع عملیات راهداری فوری از اطلاعات به دست آمده این سامانهها خواهد بود. ابزاری برای مدیریت ترافیک شهریار افندیزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز امکانات ایجاد شده در حوزه سامانههای هوشمند و فناوریهای به کار گرفته شده در مراکز مدیریت راهها در ستاد و استانها را در راستای ایجاد رضایتمندی حداکثری مردم و مسافران به عنوان اولویت کار سازمان دانست. وی سامانه برخط ترافیک راههای کشور را ابزاری برای مدیریت ترافیک ذکر کرد و گفت: اطلاعرسانی برای تردد و زمان حرکت بخشی از مدیریت ترافیک است که با بهرهبرداری از این سامانه، این امکان میسر میشود. افندیزاده همچنین با تاکید بر افزایش ایمنی جادههای کشور گفت: باید با کمترین میزان تصادفات در بخش حملونقل عمومی جادهای، اعتماد مردم از این بخش را افزایش داد.
روابط عمومی سازمان راهداری – علی نیکزاد در آیین افتتاح سامانه برخط ترافیک راههای کشور، با اعلام آمادگی کامل بخش حملونقل اعم از جادهای، هوایی، ریلی و دریایی برای اجرای طرح نوروزی سال ۹۲ با پیشبینی بیش از ۶۰ میلیون جابهجایی گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد این جابهجاییها از طریق جاده صورت میگیرد، افتتاح سامانه برخط ترافیک راههای کشور یک اقدام ارزشمند محسوب میشود که وزارت راه و شهرسازی با بهکارگیری آن، توان پیشبینی آینده به لحاظ آب و هوایی و مسیرهای پرتردد و پرترافیک را خواهد داشت. نصب سامانه برخط هواشناسی جادهای در ۵۸ گردنه وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر در ۵۸ گردنه صعبالعبور، سامانه برخط هواشناسی جادهای نصب شده است، گفت: این سامانه میتواند پیشبینی لازم شرایط آب و هوایی سه روز آینده و اطلاعات لازم را در اختیار سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار داده و از آن طریق این اطلاعات در اختیار کاربران و استفاده کنندگان از راهها قرار گیرد، ضمن اینکه در ۳۶۰ مسیر نیز دوربین مستقر شده است و اطلاعات استانهایی که مدیریت الکترونیکی جادهها را بر عهده دارند، در یک مرکز فرماندهی با عنوان مرکز مدیریت راههای کشور در سازمان راهداری و حملونقل جادهای متمرکز شده است. نخستین سامانه برخط اطلاعات راهها نیکزاد گفت: هموطنان میتوانند با مراجعه به سایت www.iran141.ir ضمن کسب اطلاع از مسیرهای پرترافیک، از پیشبینیهای به عمل آمده برای مدیریت سفرهای خود و تصمیمگیری به موقع برای انتخاب مسیر سفر بهره ببرند، که این اقدام برای نخستین بار در سطح کشور به صورت برخط راهاندازی و اجرا میشود. نظارت الکترونیکی جادهها وزیر راه و شهرسازی همچنین یادآور شد: با دادههای سامانههای هوشمند به کار گرفته شده در مرکز مدیریت راههای کشور و استانها، علاوه بر اینکه پلیس بر رفتار ترافیکی شهروندان اشراف دارد و در صورت تخلف اعمال قانون انجام خواهد شد، سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز به صورت الکترونیکی بر شرایط ترافیکی و وضعیت راهها تمرکز داشته و در نتیجه انجام به هنگام و بموقع عملیات راهداری فوری از اطلاعات به دست آمده این سامانهها خواهد بود. ابزاری برای مدیریت ترافیک شهریار افندیزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز امکانات ایجاد شده در حوزه سامانههای هوشمند و فناوریهای به کار گرفته شده در مراکز مدیریت راهها در ستاد و استانها را در راستای ایجاد رضایتمندی حداکثری مردم و مسافران به عنوان اولویت کار سازمان دانست. وی سامانه برخط ترافیک راههای کشور را ابزاری برای مدیریت ترافیک ذکر کرد و گفت: اطلاعرسانی برای تردد و زمان حرکت بخشی از مدیریت ترافیک است که با بهرهبرداری از این سامانه، این امکان میسر میشود. افندیزاده همچنین با تاکید بر افزایش ایمنی جادههای کشور گفت: باید با کمترین میزان تصادفات در بخش حملونقل عمومی جادهای، اعتماد مردم از این بخش را افزایش داد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر