با مجال بیشتر به بخش خصوصی و حمایت مسوولان، شاهد خدمت رسانی بهتر و بهبود وضعیت اینترنت در کشور خواهیم بود.
محمد اسمی – مدیر یک شرکت اینترنتی – در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت سرعت اینترنت در کشور اظهار کرد: به طور کلی واژه سرعت که در ذهن مردم جای گرفته همان بحث کیفیت است که در حال حاضر ما در سطح متوسط هستیم؛ بحث انتقال و شبکههای داخلی مسائلی هستند که باعث شده ما کاهش کیفیت داشته باشیم.
اسمی درباره وضعیت انحصاری بودن پهنای باند اینترنت در کشور اظهار کرد: شرکتها به دلیل بحث رقابت در زمینه قیمت و کیفیت تا آن جا که هزینه و قیمت و کنترل دستشان است، اقدامات مثبت انجام دادهاند.
این کارشناس در ادامه افزود: این موضوع خواسته صنف بوده که پهنای باند توسط شرکتهای خصوصی اداره شود تا بهبود کیفیتی در آن حاصل شود.
او درباره پایین آمدن سرعت اینترنت در فواصل زمانی مختلف در طول سال گفت: نوسانات سرعت اینترنت رفتاری است که همه جای دنیا میتواند اتفاق بیفتد، چون ارتباطات خروجی، کیفیت متغیری دارند.
وی افزود: در کشور ما به دلیل وسعت، گریزی از این که کیفیت سرعت در نوسان باشد و یا مجاری در مقطعی قطع شوند، وجود ندارد؛ چون یک فیبر نوری از کنار جاده یا یک مزرعه حرکت کرده و با وارد شدن هرگونه آسیبی این نوسانات اتفاق میافتد.
اسمی در ادامه تاکید کرد: این مساله تا حدی در همه جای دنیا اتفاق میافتد و امری دور از ذهن نیست. برای مثال درکل منطقه خاورمیانه یا جنوب آسیا مثل هندوستان با مشکلات قطعی فیبرهایی که از دریای مدیترانه میگذرند، روبرو هستیم.
وی درباره نقش بخش خصوصی تاکید کرد: بخش خصوصی تا آن جا که فرصت حرکت رو به جلو داشته، حرکت کرده است، حال باید دید در آینده چقدر مجال برای حرکت رو به جلو با سرعت بیشتر به این بخش اقتصادی داده خواهد شد.
این کارشناس در پایان افزود: با مجال بیشتر به بخش خصوصی و حمایت مسوولان شاهد خدمت رسانی بهتر و بهبود وضعیت اینترنت در کشور خواهیم بود.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر