محمود واعظی کاندیدای پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشریح برنامههای خود به اظهارات نمایندگان مخالف پاسخ داد.
نود آی سی تی – واعظی اظهارات خود را اینگونه آغاز کرد که از بخش اول سیاستها عبور میکنم انشاالله در کمیسیونهای مختلف توضیح دادم برای مردم هم در یک بخش دیگر توضیح خواهم داد. جمعبندی این بخش این است که توسعه ICT منجر به ارایه انواع خدمات ارزش افزوده و کاهش هزینهها و رفاه جوامع و همچین خلق کسب و کارهای نوین و دانش پایه و افزایش دانایی علوم جدید میشود.
وی برنامههای خود را در ۴ محور به شرح زیر تشریح کرد:
محور اول : تامین حقوق شهروندان
بنا داریم تقویت فضای رقابتی در لایه های دسترسی شبکه تلفنهای ثابت و ازسوی دیگر حضور فعال در مجامع بین المللی داشته باشیم. تدوین روابط بین ارایه دهندگان خدمات و مردم، ایجاد توازن در ارایه خدمات و …
محور دوم: تکمیل و توسعه زیرساخت و شبکه
تامین زیرساختهای ارتباطی اطلاعات و افزایش پهنای باند.توسعه متوازن شبکه افزایش ترافیک به صورت ایمن پایداو با کیفیت مطلوب، تامین زیرساختهای مورد نیاز به منظور پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه ارتباط با شبکه کشورهای مجاور
محور سوم : توسعه صنعت و تحقیقات
حمایت از مرکز تحقیقات ومخابرات ایران؛ تعریف پروژههای پژوهشی و تحقیقاتی با مشارکت مراکز داخلی و بین المللی حمایت از تولید ملی و شرکتهای دانش بنیان، تقویت پارکهایِٰ I استفاده از فناوری های نوین با استفاده از ظرفیتهای بخش ارتباطات، فراهم آوردن بستر مناسب جهت دستیابی به علوم و فناوری های نوین با حداکثر استفاده از توان ملی و بین المللی.
محور چهارم : توسعه خدمات و ارایه خدمات به شهروندان
افزایش پهنای باند و تامین دسترسی پرسرعت نهادها و خانوادهها به شبکه ملی اطلاعات و توسعه خدمات آموزش دولت و تجارت الکترونیکی، ساماندهی و گسترش خدمات متنوع ارتباطات و فناوری اطلاعات با رویکرد رقابتی به ویژه مناطق روستایی به منظور کاهش شکاف دیجیتالی، فراهم سازدسترسی روستاهای کشور، ارتقای ظرفیت شبکه پست با استفاده از ظرفیت های الکترونیکی به منظور افزایش رضایت ذینفعان، توسعه خدمات پست بانک در روستاها و افزایش کیفیت خدمات با رویکرد بانکداری الکترونیکی
وی افزود: سوالاتی که از اینجانب شد، جدایی بنده از مخابرات در این مدت بود، تخصص اصلی و تحصیلی بنده مخابرات و الکترونیک بود همواره در این دوران از هر فرصتی تلاش میکردم از تخصص خودم دور نیفتم با مطالعه و عملا درارتباط بودم با این تحولات و از سوی دیگر تجربه ای که بنده داشتم در مخابرات بسیار بنده رو علاقه مند که همواره با این تخصص پیش برم و اتفاقا تغییر نسلی که در این حوزه اتفاق میافتاد و این که مرتب در حال تغییر بود باعث شد من به روز نگه دارم خود را.
به گفته کاندیدای پیشنهادی وزارت ارتباطات در سطح وزارت باید مدیریت کلان کنیم کمتر وزارتی داریم در ایران و دنیا که به تمام تخصص های آن وزارتخانه اشراف داشته باشد. وظیفه بنده در شرکت مخابرات این نبود که در مرکز تحقیقات مخابرات بروم و کار کارشناسی کنم یا در بخش توسعه و مهندسی اینکارها را بکنم آنچه اتفاق میافتاد آشنایی با مبانی بود.
واعظی گفت: امروز در وزارت ارتباطات با ۴ تخصص مخابرات، آیتی، فضایی، پست آنچه میتوانم ادعا کنم این است که بنده مبانی این موارد تحصیل کرده و مطالعه دارم و میتوانم یک زبان مشترک با کارشناسان برقرار کنم.
وی در خصوص مطالب مطروحه پیرامون نحوه واگذاری مخابرات گفت: مطلب دیگری که به طور جدی اشاره شد واگذاری شرکت مخابرات بر اساس اصل ۴۴ بود این که درست بود یا نه، من این قضاوت را به عهده نهادهای متولی میگذارم. ولی اصولا تفکر بنده با خصوصیسازی موافق است و اگر اصل ۴۴ درست انجام شود به نفع کشور است.
وی تاکید کرد: اما نمایندگان مسایلی در ارتباط با مخابرات مطرح کردند، آقای نعمتی مطرح کردند توجه به مطالبات مردم در مناطق محروم و روستایی من این را میپذیرم که فقط شهرهای بزرگ را نبینیم وظیفه ما این است که به مناطق محروم توجه داشته باشیم عملکرد بنده گواه بر همین است که با جدیت و همت آقای نبوی که عنایت ویژه ای داشتند که بتوانیم به مناطق روستایی توجه کنیم این کار را انجام دادیم و حتما در برنامه من هست.
واعظی ادامه داد: پاسخگو بودن مخابرات به مجلس و مردم در برنامه من هست درآمد مخابرات باید صرف نگهداری شود، زیرساختهای دسترسی برای توسعه باید در اختیار دولت قرار گیرد و ما باید توجه ویژهای به قشر روستایی کنیم که به عنوان کارگزاران روستایی مطرح هستند و ما امیدواریم سه وزارتی که مامور این کار شدهاند به یک توافق برسیم.
کاندید وزارت ارتباطات گفت: بنای من بر این است که مسایل مخابرات را اول بر اساس گفت و گو حل کنم. خوشبختانه ستاد اجرایی فرمان امام که آقای مخبر در آن هستند ایشان فردی بسیار دلسوز است و فکر می کنم بتوانیم انجام دهیم.
وی ادامه داد: اگر قرار بر این باشد که وضعیت پاسخگویی و روش مخابرات همانند چند سال گذشته باشد و ما نتوانیم با کمک آقای مخبر نتوانیم حل کنیم از شما نمایندگان استمداد خواهیم داشت که قانونی اقدام کنیم.
واعظی در خصوص یکی دیگر از ابهامات نمایندگان مخالف گفت: نکته دیگر آقای نعمتی بحث سازمان فضایی است و همچنین مرکز تحقیقات مخابرات من با آقای رییس جمهور مشورت کردم ایشان فرمودند هر چه قانون است مطابق قانون انجام شود این دو سازمان مصوبه مجلس را دارد و با شناختی که از آقای روحانی دارم این کار قانونی انجام خواهد شد.
وی گفت: وضعیت نابه سامان شورای عالی فضای مجازی که مورد اعتراض بود من فکر میکنم که این وظیفه بنده هست که به این وضعیت سامان بدهم آقای رییس جمهور هم فرمودند توجه ویژه میکنیم.
وزیر پیشنهادی افزود: دکتر زارعی گفتند بنده از صنایع بازدید نکردهام چرا من این کار را کردهام.
به گفته واعظی آنچه برای من در این وزاتخانه مهم است؛اصل برای من قانون است و تبعیت از رهبری که وظیفه خودم میدانم.
وی افزود: در ارتباط با معاونین من کاری که کردم برای نوشتن برنامهام آقای روحانی ۵ نفر در لیست داشتند برای این پست حالا که قرعه به نام بنده افتاد هر ۵ وزیر پیشنهادی جزو شورایی بودند که من برنامه را با کمک اینها نوشتم که یکی از اینها مهندس جهانگرد بود که از قدیمیهای مخابرات هستند من چیز منفی از ایشان ندیدم و لذا من در این دوران از آقای مهندس جهانگرد استفاده کردم و لذا در آینده هم با توجه به شایستگانی که هستند ممکن است از ایشان هم در مناصبی استفاده کنم.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر