“شما برنده یک دستگاه لپتاپ شدهاید”، پیامی است که اخیرا برای بسیاری از مشترکان از جانب مخابرات استان تهران ارسال میشود که در حقیقت هیچ ارتباطی به این شرکت ندارد و اقدامی سودجویانه است که مشترکان باید هوشیار باشند.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، هیچ خبری نمیتواند مسرت بخشتر از برنده شدن یک دستگاه لپتاپ آن هم صبح اول وقت و توسط پیامک حامل این خبر باشد؛ پیامکی که یکباره شوق آدمی را سرشار میکند و در اولین خیالپردازی، ذهن را راهی بازار لپتاپهای با قیمتهای نجومی میکند دیری نمیپاید که رنگ عوض میکند.
شاید این خبر تنها باعث و بانی سحرخیزی و پیگیری موضوع باشد اما ای کاش در وهله اول به این دست پیامکها اعتماد نکنیم و هر آنچه در آن به عنوان پیشنیاز دریافت هدیه قید شده را انجام ندهیم. به گفته ظریفی، “تو این دوره زمونه کی پیدا میشه که به آدم هدیه بده؟! مگه عاشق چشم و ابروی ما هستن؟!”
اخیرا شمارهای منتسب به یکی از اپراتورهای تلفن همراه اقدام به برگزاری مسابقهای کرده که لازمه شرکت در آن تنها تماس با خط ۰۹۳۳۷۹۹… است که به محض برقراری تماس با پیام از پیش ضبط شدهای مواجه میشویم که عنوان میکند: “مشخصات شما در لیست قرعهکشی هفته بعد ثبت شد، از تماس شما متشکریم” و البته این پیام و این قدردانی به هیمنجا ختم نمیشود و در انتها نیز صدای خانمی که آن هم ضبط شده است این نظرسنجی را در ارتباط با نظرسنجی شرکت مخابرات تهران اعلام و باز هم از تماس مشترک قدردانی میکند.
اما جالب اینکه روز گذشته از همین خط، پیامکی به یکی از شمارهها ارسال شد و خبر از برنده شدن یک دستگاه لپتاپ سونی به مشترک مورد نظر داد که برای دریافت آن تنها باید کد پستی خود را به این شماره ارسال میکرد.
کد پستی که حاوی اطلاعات مالکیت و هویتی افراد است و در صورت جعلی بودن مسابقه میتواند دودمان افراد را به باد دهد، در این پیامک تقاضا میشود.
با پیگیری این موضوع از مخابرات استان تهران به جعلی بودن این قضیه پی بردیم که طبق گفته کارشناس مرکز روابط عمومی این شرکت، مدتی است مسئولان اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایتها و همچنین اداره حراست پیگیر این موضوع هستند.
به گفته واحد روابط عمومی مخابرات استان تهران، این پیامک جعلی است و هیچ ارتباطی به مخابرات ندارد و مشترکان باید از ارائه اطلاعات شخصی و هویتی خود دست این افراد سودجو، خودداری کنند.
سعیدیان مدیرکل دفتر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران نیز پیش از این در این باره گفته بود: شهروندان و مشترکین میبایست مراقب افراد سودجو باشند این افراد با ارائه یک شماره تلفن و یک آننوس گویا سعی بر آن دارند که خود را تحت عنوان یکی از زیر مجموعههای شرکت مخابرات استان تهران معرفی کنند.
وی ادامه داد: هر گونه اطلاعرسانی و ارائه خدمات در زمینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات تنها از طریق روابط عمومی یا سایت شرکت مخابرات استان تهران به آدرس WWW.TCT.IR انجام شده و دارای اعتبار است.
البته سعیدیان از مشترکانی که با این اقدامات سودجویانه روبرو میشوند، درخواست کرد که پیشنهاد و شکوائیههای خود را در ارتباط با این موضوعات با شماره ۱۹۰ (واحد ارتباط مردمی شرکت مخابرات استان تهران) یا شماره ۱۸۴۸ (اتاق پیام حراست) در میان بگذارند.
مخابرات بعد از گذشت ۱۳ روز همچنان نتوانسته جلوی فعالیت این شماره را بگیرد و حتی اپراتور مربوطه نیز ظاهرا در این راستا درخواستی از این شرکت نداشته تا شماره مورد نظر را مسدود کند.
منتشر شده در
2نظر
سلام من این شیادی رو قبول دارم و می دونم از این دست کارها تو مملکت ما تمومی نداره اما نمی دونم کد پستی افراد به تنهایی چه کمکی به این شرکت کذایی میتونه بکنه ؟ اگه کسی می دونه جواب بده لطفا..
سلام واقعا کدپستی چه فایده ای برای اونا داره. یعنی هرکی کد پستی مارو از دم در خونمون برداره میتونه کلاهبرداری کنه ؟