در حال خواندن
شفاف‌سازی ابهامات پروانه ارتباطات ثابت کشوری
0

معاون رگولاتوری با پاسخ‌ به ابهاماتی از جمله منطق تعیین شروط حداقلی، آینده ISP‌ها در پروانه جدید و مشوق‌های تجمیع شرکت‌های متعدد در پروانه ارتباطات ثابت را شفاف کرد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، صادق عباسی شاهکوه در میزگرد بررسی اصول حاکم بر مجوز دهی خدمات اینترنتی، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱ پروانه ‌شرکت PAP وجود دارد که این شرکت‌ها می‌توانند DSLAM ارائه کنند و برای ارائه سرویس به مشترکان نهایی باید مجوز ISP داشته باشند. تعدد پروانه‌های PAP یکی از دلایل مشکلات همیشگی با مخابرات بود. زیرا امکان حضور ۱۱ شرکت PAP در مرکز مخابراتی آسان نیست.معاون بررسی‌های فنی و اقتصادی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: همچنین حدود ۶ پروانه تلفن ثابت نیز وجود دارد که حداکثر ۰.۲ درصد از سهم بازار تلفن‌ثابت را در اختیار دارند که تقریبا برابر با صفر است.وی ادامه داد: علاوه بر این حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ شرکت ISP نیز وجود دارد که خوب فعالیت کرده‌اند و از بسیاری‌ از PAP‌ها در ارتقای پروانه مستحق‌ترند.*منطق تعیین شروط حداقلی برای دریافت پروانه ارتباطات ثابتعباسی درباره شرط داشتن حداقل ۲۰۰ هزار پورت فعال ADSL، ۲۰ لینک STM1 و ۳۰ هزار مشترک تلفن‌ثابت برای دریافت پروانه ارتباطات ثابت، گفت: این شروط، ملاک‌هایی برای ارزیابی عملکرد اپراتورها تا تاریخ ۳۱/۴/۹۳ است و اگر ملاک بهتری برای ارزیابی پیشنهاد شود استقبال می‌کنیم.*تعیین سهم همکاری برای ISP و اپراتورهای ارتباطات ثابتمعاون رگولاتوری به این ابهام که در صورت تشکیل اپراتورهای ارتباطات ثابت در کشور (FCP)، شرکت‌های ISP حذف می‌شوند، گفت: هم‌اکنون PAPها را موظف کرده‌ایم که ۳۰ درصد ظرفیت خود را حتما از طریق ISP‌ها سرویس دهند. در گذشته یک شرکت PAP می‌توانست کل ظرفیت خود را از طریق مجوز ISP خود ارائه دهد.*مشوق‌ها برای تجمیع شرکت‌های متعدد دارای پروانهوی در پاسخ به این سوال که در پروانه ارتباطات ثابت، چه مشوق‌هایی برای شرکت‌های دارای پروانه به منظور تجمیع شدن دیده شده است، گفت: اگر تعداد شرکت بیشتری با هم تجمیع شوند می‌توانند پروانه ارتباطات ثابت ملی اخذ کنند و تعداد شرکت‌های کمتر می‌توانند پروانه ارتباطات ثابت منطقه‌ای بگیرند.*هدف از تعیین حق‌الامتیازهای ۱۰۰ و ۱۵ میلیاردتومانیعباسی در برابر این ابهام که تعیین حق پروانه‌های ۱۰۰ میلیارد تومانی و ۱۵ میلیاردتومانی برای پروانه ارتباطات ثابت، باعث گران شدن خدمات و راهی برای درآمدزایی رگولاتوری است، گفت: هدف از تعیین این ارقام این است که کسانی که سرمایه‌، دانش و تجربه کافی دارند به این حوزه وارد شوند یا با جذب سرمایه‌گذار، سرمایه مناسبی را به این صنعت وارد کنند. مطمئن باشید رگولاتوری چشم به این پول ندوخته است.معاون رگولاتوری ادامه داد: همچنان که برای شرط دانش و تجربه کافی، حضور حداقل یکی از شرکت‌های دارای پروانه فعلی در پروانه ارتباطات ثابت به عنوان یک الزام دیده شده است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر