در حال خواندن
سود کلان میلیاردی برخی شرکت ها و سکوت رگولاتوری با وجود اطلاع از موضوع
0

نود آی سی تی: حدود یک سال و نیم گذشته شرکت های اینترنتی با استفاده از سرویس اینترنت داخلی شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به ارایه سرویس با سرعت های بالا تا ۱۰ مگابیت در ثانیه کرده اند، این در حالی است که این دسته از شرکت ها از بخشی از شبکه ملی اطلاعات برای ارایه سرویس به مشترکان خود استفاده کرده اند اما در این سال ها پول اینترنت را از کاربران خود گرفته اند.
نکته جالب اینکه رگولاتوری نیز در جریان این موضوع بوده و به هر علت نا معلومی از برخورد با این موضوع چشم پوشی کرده است.
این در حالی است که حتی مدیران مربوطه از اطلاع رسانی در این زمینه نیز خودداری کرده اند و فضای انحصاری را برای چند شرکت محدود ایجاد کرده اند. امیدواریم رگولاتوری برای تعرفه گذاری اینترنت با سرعت بیشتر از ۲ مگابیت نیز نسبت به تفکیک استفاده از اینترانت از اینترنت و تعرفه گذاری برای این بخش هم اقدام کند.
گفتنی است، خبرنگار سایت نود آی سی تی چندی پیش نیز این موضوع را از حسن رضوانی، معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات پیگیری کرد اما به رغم قول مساعد در زمینه بررسی و اقدام در جهت اطلاع رسانی این موضوع، دیگر به تماس های ما پاسخ داده نشد.
امیدواریم وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات که از روز اول دغدغه کاهش هزینه های مردم را داشته اند در این زمینه وارد عمل شوند و مدیران سازمان رگولاتوری را که خود را به خواب زده اند بیدار کنند.
لازم به ذکر است به زودی گزارشی مستند در این زمینه منتشر خواهیم کرد.

شرکت‌های ADSL باید سرعت بالاتر از ۲ مگ را با قیمت مشابه ۲ مگ ارائه دهند و به همین دلیل برخی شرکت‌ها فروش سرعت‌های تا ۱۰ مگ را متوقف کرده‌اند. معاون رگولاتوری می‌گوید: این ایراد به دلیل نبود پیش‌بینی تعرفه سرعت بیش از ۲ مگ بوده که به زودی اصلاح می‌شود.نود آی سی تی – برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده ADSL که سرعت‌های دو مگ، چهار مگ، ۶ مگ و تا ۱۰ مگ را ارائه می‌دادند به دلیل تعرفه نامتناسب این سرویس‌ها، ادامه سرویس‌دهی را متوقف کردند.آنها می‌گویند سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده که سرعت‌های بالاتر از ۲ مگ نیز باید با تعرفه مشابه سرویس ۲ مگ ارائه شوند که شرکت‌های PAP معتقدند این تعرفه‌ها صرفه اقتصادی برای ارائه سرعت‌های بالاتر ندارد.از این رو برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده ADSL به ارائه سرعت‌های تا ۲ مگ بسنده کرده‌اند و سرویس‌های سرعت بالاتر را حذف کرده‌اند.در خصوص علت اعلام این دستورالعمل از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: تاکنون برای سرعت‌های بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه تعرفه وجود نداشت و در دستورالعمل تعرفه‌گذاری تعرفه‌ای برای این موارد دیده نشده بود که در حال اصلاح این مورد و اضافه کردن تعرفه سرعت‌های بالاتر به مصوبه تعرفه‌ها هستیم.به گزارش فارس، معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص زمان اصلاح این مورد، گفت: پیش‌بینی می‌شود اصلاحیه لازم در دستور کار جلسه آینده کمیسیون تنظیم و مقررات قرار گیرد.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر