در حال خواندن
زیان ۴۰ میلیارد تومانی قاچاق مکالمه به کشور
0

بحث مربوط به قاچاق مکالمات بین‌الملل بحث تازه‌ای نیست و طی سال‌های گذشته بارها این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و حتی عنوان شده که قاچاق مکالمات ( VoIP) حدود ۵ درصد درآمد صوت شرکت ارتباطات زیرساخت، معادل ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص می‌دهد.
نود آی سی تی – محمود خسروی، معاون وزیر ارتباطات در این خصوص گفت: بحث قاچاق مکالمات بین‌المللی پدیده‌ای است که در بسیاری از نقاط دنیا وجود دارد و متاسفانه این موضوع در کشور ما نیز مشاهده می‌شود.
مدیرعامل شرکت زیرساخت با بیان این‌که برای مبارزه این معضل تاکنون هماهنگی‌های خوبی میان شرکت ارتباطات زیرساخت و قوه قضاییه به عمل آمده بیان کرد: قانون جرایم رایانه‌ای توجه مناسبی به این موضوع داشته و در نهایت کمک کرده است که ما بتوانیم این مساله را پیگیری کنیم.
خسروی در ادامه در پاسخ به سوالی که درباره میزان قاچاق صوت مطرح شده بود، افزود: به طور روزانه مسیرهای ارتباطی کنترل و نظارت می‌شوند و کشفیات متعددی نیز در این زمینه داریم چرا که بحث قاچاق VoIP از سوی قوی قضاییه دنبال می‌شود و تاکنون هم عده‌ای بسیاری به این جرم به زندان افتاده‌اند و مدیران شرکت‌هایی که ضرر و زیان سنگینی به ما وارد کرده‌اند، دستگیر شده‌ و یا تحت پیگرد قانونی قرار دارند با این وجود ما به دنبال راهکار فنی هستیم تا بتوانیم به شیوه فنی این مساله را برطرف کنیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به این سوال که آیا با به کار گرفتن تدابیر قضایی میزان قاچاق VoIP نسبت به گذشته کاهش یافته عنوان کرد: با توجه به نوسانات نرخ ارز این مبحث بسیار برای متخلفان وسوسه برانگیز است و به همین دلیل با وجود اقداماتی برای کنترل این مسئله رخ داده هنوز میزان قاچاق VoIP کاهش چشمگیری پیدا نکرده است.
به گزارش ایسنا، [ VoIP (صدا روی پروتکل اینترنت:Voice Over Internet Protocol) یک اصطلاح عمومی برای خانواده‌ای از فناوری‌های انتقال برای تحویل ارتباطات صوتی بر روی شبکه‌های مبتنی بر IP مثل اینترنت و شبکه‌های سوِئیچینگ بسته است. VoIP(تلفظ کنید وُیپ)، تلفن IP، تلفن اینترنتی، تلفن پهن‌باند، صدای پهن‌باند و صدا روی پهن‌باند نیز نامیده می‌شود. معمولاً از شرکت‌های ارایه‌کنندهٔ سرویس‌های VoIP به‌عنوان تهیه‌کنندگان، و از پروتکل‌های استفاده شده برای حمل علایم صدا روی شبکهٔ IP، به‌عنوان صدا روی IP یا پروتکل‌های VoIP یاد می‌شود. آنها را می‌توان در اصل توسعهٔ تجاری تجربهٔ پروتکل صدای شبکه (۱۹۷۳) که توسط تهیه‌کنندگان نسل قدیمی اینترنت(ARPANET) اختراع شده بود، در نظر گرفت. برخی از کاهش هزینه‌ها تا حدودی به دلیل استفاده از یک شبکهٔ منفرد برای حمل صدا و اطلاعات است، مخصوصاً در جایی که استفاده‌کنندگان به شبکه‌ای دسترسی دارند که از ظرفیت آن کمتر استفاده شده و می‌تواند VOIP را بدون هیچ هزینهٔ اضافی حمل کند.
تماس‌های VoIP به VoIP برخی اوقات مجانی هستند، در حالی که تماس VOIP به شبکه‌های تلفن عمومی(PSTN) ممکن است هزینه‌ای در بر داشته باشد که باید توسط استفاده‌کنندگان VoIP پرداخت شود. پروتکل‌های صدا روی IP، سیگنال‌های تلفنی را، به‌عنوان شنیداری دیجیتال حمل می‌کنند(که معمولاً با فنون فشرده‌سازی دیتای گفتاری، نرخ دیتای آن کاهش یافته و به‌صورت مجموعه‌ای از جریان دیتا، روی IP ارسال می‌شوند).]

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر