این نخستین بار در دنیا است که همبرگر با روش “شبیه سازی” سلولهای گوشت گاو تولید می شود.
این نخستین بار در دنیا است که همبرگر با روش “شبیه سازی” سلولهای گوشت گاو تولید می شود.
پروفسور “مارک پست” مسئول تولید این همبرگر ۱۴۰ گرمی است. وی این همبرگر گران قیمت را به کمک همکارانش با استفاده از ۲۰ هزار قطعه بسیار کوچک گوشت که از سلولهای بنیادین گاو به وجود آمده، تولید کرد. این فرایند ۳ ماه طول کشید.
“سرجی برن” از سرمایه داران معروف، ۲۱۵ هزار پوند از هزینه این آزمایش را پرداخته است. وی هدف از این همکاری را حمایت از حیوانات اعلام کرده.
“هانی روتزلز” کارشناس مواد غذایی و پژوهشگر تغذیه، پس از چشیدن این همبرگر مصنوعی گفته است که طعم آن بسیار به گوشت واقعی شبیه است.
وی با این حال خاطرنشان کرد که گوشت این همبرگر تازه تر به نظر می رسد و مانند همبرگرهای معمولی روغن سرخ کردنی را به خود جذب نکرده است.
دانلود
ارسال یک نظر