به گفته مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، اشتراک اینترنت بر اساس آخرین مصوبه سازمان تنظیم ۱ به ۸ است و این اشتراک برای تمام سرعتها به همین منوال است، ولی در جایی که ما مشکلی برای ارایه بیشتر پهنای باند به مشترکان نداریم، ممکن است که اینترنت با سرعت بالاتری را در اختیار مشترکان قرار دهیم.
نود آی سی تی – داوود زارعیان در خصوص وضعیت فعلی اشتراک اینترنت بین مشترکان، گفت: اشتراک اینترنت طبق قانون و بر اساس آخرین مصوبه سازمان تنظیم ۱ به ۸ است و این اشتراک برای تمام سرعتها به همین منوال است.
وی افزود: اگرچه طبق قانون اشتراک ۱ به ۸ است، ولی در جایی که ما مشکلی برای ارایه بیشتر پهنای باند به مشترکان نداریم، ممکن است که اینترنت با سرعت بالاتری را در اختیار مشترکان قرار دهیم. البته به نظر من اگر مشترکان سرعت ۵۱۲ کیلو و یا ۱ مگ داشته باشند، به هر حال اینترنت با کیفیت بهتر در اختیارشان قرارگیرد و این اشتراک ۱ به ۸ مشکلی برایشان ایجاد نمیکند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، در خصوص رتبه بندی شرکتهای ارایه دهنده خدمات اینترنت توسط سازمان تنظیم، گفت: معمولا رتبه بندی نیازمند یکسری شاخص ها است، شاخصها هم باید به شرکتها اعلام شود.
وی بیان کرد: در رتبه بندی پیشین، اولین مطلب این بود که ما شاخصهها را در اختیار نداشتیم و نمیدانستیم که بر چه اساس انجام شده است البته اصراری هم نداریم که این اعلام شود؛ چرا که حتما این شیوه کاری، سیاست سازمان تنظیم مقررات است.
وی ادامه داد: نکته دوم اینکه در رتبه بندی شرکتها، مقایسه شرکتی مثل شرکت مخابرات ایران با سایر شرکتها از نظر آماری و منطقی معنادار نیست، به عنوان مثال وقتی ما از سوی قانون گذار اجبار داریم به ۱۰ هزار دفتر روستایی اینترنت ۶۴ بدهیم پس مقایسه ما با PAPهایی که این اجبار را ندارند معنا دار نیست.
به گزارش سیتنا، سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: باید در ارزیابیها تجدید نظر شود و این تجدید نظر بدین معنا نیست که ما اول بشویم و یا نه. ما اصراری هم بر این بحث نداریم و معتقدیم که در ساختارمان در حال ایجاد تغییراتی هستیم که این تغییرات قطعا به نفع مشترکان در آینده خواهد بود.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر