در حال خواندن
راهنمای خرید هدفون یا هندزفری خوب
0

راهنمای خرید هدفون یا هندزفری خوب

نود فناوری-چه گاه گاه موسیقی گوش کنید و چه از علاقمندان حرفه ای آن باشید، باید بدانید که داشتن یک جفت هدفون خوب، تفاوت بزرگی در تجربه گوش دادنتان ایجاد خواهد کرد. حتی جدی ترین علاقمندان موسیقی هم ممکن است از تنوع بالای گزینه ها و تفاوت قیمت های موجود گیج شوند. اگر تردید دارید که بهتر است یک هندزفری ۲۰ دلاری بخرید و هر شش ماه یک بار از آن استفاده کنید و یا ۸۰ دلار برای یک هدفون با کیفیت با گوشی بزرگ بپردازید که با مراقبت مناسب، سال ها دوام خواهد داشت، یک نفس عمیق بکشید و توصیه های زیر را در نظر بگیرید. با کمی تحقیق، می توانید بهترین گزینه را با در نظر گرفتن قیمت و نیازتان پیدا خواهید کرد.هدفون و هندزفری

هدفون و هندزفری گوناگون

راهنمای خرید هدفون یا هندزفری خوب

۱- تصمیم بگیرید هندزفری می خواهید یا هدفون

قبل از اینکه شروع به محدود کردن انتخاب هایتان کنید، لازم است بدانید که یک جفت هندزفری بهتر به کارتان می‎آید یا یک هدفون. خوشبختانه، پاسخ دادن به این سوال با بررسی سریع عادت های گوش دادن به موسیقی تان کار نسبتا ساده ای است. اگر بیشتر وقتی فعال هستید (مثلا موقع ورزش کردن) موسیقی گوش می دهید و یا ترجیح می دهید وقتی از جایی به جایی می روید وسایل زیادی با خود حمل نکنید، از هندزفری بیشتر از هدفون بزرگ لذت خواهید برد. بدانید که برای انتخاب هندزفری لازم نیست خیلی برای یافتن کیفیت صدا زحمت بکشید؛ اگر بیش از ۴۰ دلار برای هندزفری یک مارک قابل اعتماد مثل Sennheiserیا Ultimate Ears هزینه کنید، تجربه شنیداری فوق العاده ای خواهید داشت. علاقمندان جدی موسیقی، قطعا همچنان کیفیت درجه یک هدفون های با گوشی بزرگ را ترجیح می دهند.

 

 با کمی تحقیق می توانید بهترین گزینه را با در نظر گرفتن قیمت و نیازتان پیدا کنید

 

اگر از طرف دیگر، بیشتر وقتی نشسته اید موزیک گوش می کنید، می توانید به سادگی هدفونتان را وقتی موزیک گوش نمی کنید روی گردنتان قرار دهید، اما وقتی می خواهید به بهترین شکل صداهای اضافی را حذف کنید، احتمالا هدفون های با گوشی بزرگ انتخاب بهتری برای شما خواهند بود. به علاوه، هدفون های بزرگ، سیم های قوی تری نسبت به هندزفری دارند و این باعث می شود برای کسانی که مدام از هدفونشان استفاده می کنند و آنها را زیاد گذاشته و برمی دارند، انتخاب بهتری باشند.

۲- درمورد بودجه تصمیم بگیرید و جستجو را شروع کنید

وقتی صحبت از انتخاب بهترین هدفون است، قطعا قیمت مسئله مهمی است اما غیر ممکن است که لازم باشد صدها دلار برای داشتن یک تجربه شنیداری خوب خرج کنید. نه! شما با ۵۰-۴۰ دلار نمی توانید یک هدفون حسابی نخواهید داشت، اما بدون سرقت بانک هم می توانید یک هدفون واقعا خوب بخرید. اگر موسیقی به حرفه شما مرتبط نیست (مثلا ضبط کننده موسیقی یا وبلاگ نویس در زمینه موسیقی هستید)، باید کمتر از ۱۰۰ دلار برای هدفون در نظر بگیرید. بسیاری هدفون ها در محدوده ۹۰-۷۰ دلار به شما امکان می دهد تمام جزئیات آهنگ محبوبتان را بشنوید و اگر واقعا با کمبود پول نقد مواجه هستید حتی کارشناسان هم موافقند که با جستجوی دقیق، می توانید یک هدفون خوب با حدود ۳۰ دلار بخرید.

هرچند، همانطور که دوستداران موسیقی می گویند، «وقتی صحبت از هدفون در سطح دوستداران جدی موزیک می شود… با ۳۰ دلار می توانید یک کابل جایگزین و یک فنجان قهوه بگیرید» مدل های اندکی مثل سری هدفون های Crown هستند که با حدود ۹۹ دلار یک تجربه شنیداری فوق العاده برایتان فراهم می کنند. حتما قبل از خرید هدفون ارزان، نظرات اینترنتی کارشناسان صدا را به دقت بخوانید. در پایان، به یاد داشته باشید که مقاومت (بر حسب اهم) وسیله ای که انتخاب کرده اید را با دستگاهتان تطبیق دهید. انطباق مقاومت هدفون جدید با دستگاهتان باعث می شود بهترین کیفیت صدا و میزان صدای کافی را خواهید داشت.

۳- وقتی انتخاب هایتان را محدود کردید، چند مدل را امتحان کنید

گوش های ما به اندازه خودمان منحصر به فرد هستند. افراد مختلف، تیزی گوش متفاوتی دارند و نیازها و ترجیحاتی که در انتخاب هدفون داریم متغیر است. کسی با گوش بسیار تیز صدایی که از هدفون ۱۰۰ دلاری درمی آید را ترجیح می دهید، در حالی که کسی با شنوایی متوسط یا ضعیف قادر نیست تفاوت چندانی بین آنها حس کند. به این ترتیب، آخرین مساله تعیین کننده در انتخاب آن، انجام یک تست ساده شنوایی است.

 

 با کمی تحقیق می توانید بهترین گزینه را با در نظر گرفتن قیمت و نیازتان پیدا کنید

 

راه های اندکی برای انجام مراحل ذکر شده وجود دارد؛ بهترین راه، قطعا پیدا کردن یک فروشگاه لوازم الکترونیکی است که به شما امکان امتحان هر تعداد مدل که می خواهید را قبل از خرید بدهد اما تعداد آنها کم است. اگر نمی توانید آن را در فروشگاه تست کنید، هدفون حرفه ای یکی از دوستانتان را قرض بگیرید تا مورد مناسب را پیدا کنید. اگر این امکان نبود، فروشگاهی پیدا کنید که امکان پس دادن تا ۳۰ روز را دارند و یک هدفون بر اساس تحقیقات اینترنتی تان بخرید؛ اگر جواب نداد، می توانید آنها را پس داده و یکی دیگر بخرید.

وقتی هدفون یا هنذفری ایده آل را پیدا کردید، از آن خوب مراقبت کنید؛ با مراقبت مناسب، هدفونتان می تواند سال ها لذت گوش دادن به موزیک را برایتان فراهم کند.

درباره نویسنده
مهدی مقدم

ارسال یک نظر