مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور با اشاره به مسیرهای مختلفی که برای ترانزیت پهنای باند اینترنت تعریف و راهاندازی شده گفت: با این مسیرها دیگر به هیچ عنوان کشور با مشکل قطعی اینترنت مواجه نخواهد شد.
نود آی سی تی – محمود خسروی با تاکید بر تلاش شرکت ارتباطات زیرساخت برای گسترش ارتباطات بینالملل افزود: با افزایش تعداد درگاههای بینالمللی تلاش کردهایم شرایطی ایجاد کنیم که اختلالی در زمینه اینترنت کشور ایجاد نشود.
وی در عین حال از افزایش ظرفیت شبکه دیتا از حدود ۴۳ گیگابیت تا حدود ۵۰۰ گیگابیت یاد کرد و از افزایش بیش از ۱۰ برابری این شبکه خبر داد.
معاون وزیر ICT گفت: زمانی تنها مسیر ارتباطی ما از طریق جاسک بود و این موضوع گاه باعث میشد به دلیل پیش آمدن یک مشکل، شاهد قطعی اینترنت باشیم اما در حال حاضر ۱۴ درگاه بینالمللی فعال داریم و با بهرهبرداری از نخستین کابل بخش خصوصی میان عمان و چابهار یک درگاه ارتباطی جدید نیز به ظرفیتهای ما افزوده شده است.
خسروی با یادآوری اینکه در حال حاضر برای تامین پهنای باند اینترنت در جنوب کشور مسیرهای مختلفی چون جاسک، چابهار و بندرعباس وجود دارد گفت: علاوه بر این مسیرها در شمال کشور هم از طریق مرز بازرگان با ترکیه، مرز ارمنستان و از طریق مرز آستارا با کشورهای آذربایجان و روسیه پهنای باند وارد کشور میشود که این موضوع قابلیت اطمینان شبکه دیتای کشور را فوقالعاده بالا برده به گونهای که دیگر به هیچ عنوان در زمینه اینترنت قطعی نداریم.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: در شرایطی که هنوز شبکه اصلی ترانزیت ما راهاندازی نشده، ظرفیتهای موجود حدود پنج برابر افزایش یافته و کشور که زمانی ۲۳ خط STM1 داشت اکنون صاحب بیش از ۱۱۰ خط STM1 شده و با این شرایط تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه دور از دسترس نخواهد بود.
منتشر شده در
1نظر
قطعی اینترنت به کنار
به مردم اینترنت پر سرعت ارائه بدین تو کرمانشاه هر جا میری میگه پورت نداریم