در حال خواندن
دیدگاه‌های یکی از مسوولان احتمالی وزارت ارتباطات
0

وزیر ارتباطات در معرفی و دفاع از برنامه‌های خود در برابر نمایندگان مجلس، یادی هم از نصر الله جهانگرد کرد و امکان استفاده از این چهره در وزارتخانه را پیشاپیش مطرح کرد.
نود آی سی تی – محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در روز معرفی برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود در مجلس شورای اسلامی و هم‌زمان با ارایه آرا و نظرات نمایندگان مجلس درباره گزینه‌های پیشنهادی وزارتخانه‌های مختلف اشاره‌ای به یکی از چهره‌های این حوزه داشت که امکان دارد در این وزارتخانه از او استفاده کند.
واعظی با اشاره به معاونان خود که در سخنان یکی از نماینده‌های مخالف او مطرح شده بود، گفت: آقای روحانی ۵ نفر را برای تصدی وزارت ارتباطات در لیست خود داشت و وقتی قرعه به نام من افتاد، من تصمیم گرفتم از گزینه‌های پیشنهادی دیگر هم در تهیه برنامه‌های خود استفاده کنم، لذا آنان جزو شورایی بودند که با کمک‌شان برنامه‌هایم را تدوین کردم و یکی از این افراد آقای مهندس جهانگرد بود که از کارمندان قدیم شرکت مخابرات محسوب می‌شد و در گذشته ایشان هیچ‌چیز نادرستی وجود ندارد، لذا از مشورت آقای جهانگرد استفاده کردم و در آینده هم با توجه به شایستگانی که وجود دارند ممکن است از ایشان استفاده کنم.
 
جهانگرد کیست؟
نصرالله جهانگرد مشاور و نماینده ویژه محمد خاتمی (رییس جمهور سابق) بود که در سال ۱۳۳۶ در اصفهان متولد شده است.
این دانش‏آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی و مدیریت صنعتی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقطع کارشناسی ارشد، جزو اعضای سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، شورای مرکزی اتحادیه‌ انجمن‏های اسلامی دانشجویان کشور، دفتر مطالعات دبیرخانه‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون اطلاع‏رسانی شورای پژوهش‌های علمی کشور، دفتر سیاسی جبهه مشارکت ایران اسلامی، شورای عالی اداری، شورای عالی انفورماتیک کشور و شورای عالی ترافیک بوده است.
براساس اطلاعاتی که از جهانگرد در پایگاه‌های دانشنامه‌‌ای وجود دارد، او همچنین مدیر سابق بخش مالتی‏پلکس مرکز تحقیقات مخابرات ایران، مشاور سابق فناوری اطلاعات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسوول طراحی سیستم مکانیزه سرشماری ملی سال ۷۵، دبیر سابق شورای عالی اطلاع‌رسانی، مشاور سابق رییس بانک مرکزی در فناوری اطلاعات و رییس سابق هیات مدیره شرکت ملی انفورماتیک ایران نیز بوده است.
این چهره که بیشتر با طرح جامع تکفا (توسعه‌ کاربردی فناوری اطلاعات و ارتباطات) شناخته می‌شود، مدیر هماهنگی ملی ایران در برنامه‌ اجلاس جهانی سران جامعه‌ اطلاعاتی، عضو کمیته‌ ملی فناوری اطلاعات یونسکو، سرپرست (خرداد تا شهریور ۱۳۷۹) و معاون برنامه‌ریزی و توسعه (۱۳۷۶ تا ۱۳۸۲) وزارت پست و تلگراف و تلفن (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعلی)، عضو شورای برنامه‌ریزی برنامه‌ چهارم توسعه کشور و عضو کمیته‌ فرابخشی علوم و فناوری اطلاعات در تدوین برنامه‌ سوم توسعه بوده است.
 
سرپرستی که برای وزارت رأی نیاورد
نصرالله جهانگرد در سال ۱۳۷۹ برای مدتی سرپرست وزرات ارتباطات بود و در واقع بعد از استعفای محمدرضا عارف از سمت وزیر پست، تلگراف و تلفن، او به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد و پس از سه ماه در تاریخ ۱۲ مهر ماه ۱۳۷۹ توسط محمد خاتمی برای تصدی پست وزارت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که در پی عدم کسب رای اعتماد مجلس، وی از تصدی این سمت بازماند.
 
رعایت امنیت در فضای مجازی در هر شرایطی برای کشور الزامی است
جهانگرد در مصاحبه‌های اخیر خود در شرایطی که احتمال معرفی او به عنوان وزیر ارتباطات وجود داشت، درباره وضعیت اینترنت در کشور گفته بود که رعایت مسئله امنیت در فضای مجازی را در هر شرایطی برای کشور الزامی می‌دانم و در کنار این امنیت، اعتقاد دارم که سرعت اینترنت و افزایش آن باعث بهبود خدمات، افزایش کیفیت و رشد توسعه اقتصادی خواهد شد.
 
قیمت خدمات اینترنت باید ارزان‌تر شود
وی معتقد است قیمت خدمات اینترنتی در کشور باید ارزان‌تر شود و نهادهایی که در این حوزه در حال فعالیت هستند باید درآمد خود را از سرویس‌ها تامین کنند نه از برقراری ارتباط یعنی برقراری تماس و ارتباط نباید آنقدر هزینه‌بر باشد.
 
خبرنگاران بخش استراتژیک جامعه هستند
جهانگرد زمانی که دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی بود درباره نقش رسانه‌ها گفته بود: اگر رسانه‌ها نباشند نمی‌توان در سطح ملی یا عمومی در برنامه‌ها موفق شد، چون موفقیت هر برنامه‌ای موکول به ارتباط خوب با مجموعه‌ رسانه است و معرفی آن‌ها نیز توسط همین رسانه‌ها انجام می‌‌شود .خبرنگاران و رسانه‌ها بخش استراتژیک و حیاتی جامعه و کارها محسوب می‌شوند.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر