به گفته عضو هیات مدیره اپراتور سوم تلفن همراه، در پنج سال آینده حدود ۶۶ درصد به ترافیک دیتا افزوده خواهد شد.
نود آی سی تی – پاک روان در سومین همایش مخابرات ایران با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر سرویسهایی که در آنها از سیمکارت استفاده میشود سالانه ۷.۶ درصد رشد دارند که این رشد دو برابر رشد افرادی است که از تلفن همراه استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: تا سال ۲۰۱۷ میلادی تعداد سیمکارتهایی که فعال هستند، دو برابر جمعیت دنیا خواهد شد چرا که بسیاری از سیمکارتها کارکردی به مراتب فراتر از مکالمه خواهند داشت.
عضو هیات مدیره رایتل گفت: تا سال ۲۰۱۲ تعداد تلفنهای همراه دنیا رشد چندانی نداشت اما تلفنهای همراه دیتا طی سالهای آتی بیش از سه برابر افزایش خواهند داشت.
به گفته پاکروان، آمار رشد متوسط مکالمه با تلفن همراه در پنج سال آینده حدود ۱۳ درصد در سال خواهد بود که این رقم در ارتباط با پیامک به ۲۸ درصد میرسد اما از نظر رشد ترافیک دیتا پیشبینی میشود که سالانه ۶۶ درصد رشد وجود داشته باشد.
وی آینده دیتا را نبض تپنده مخابرات در پنج سال آینده دانست و گفت: زمانی که موبایل وارد بازار شد همه فکر میکردند که این وسیله تنها برای مکالمه است اما اکنون یکی از کاربردهای مهم تلفن همراه دسترسی به اینترنت است و این وسیله به سمتی پیش می رود که کلا کارکرد آن تغییر کند.
او عنوان کرد: تا سال ۲۰۰۸ عمده سرویسهای تلفن همراه با GSM بود اما اکنون درصد ۳G رشد قابل توجهی داشته و تا پنج سال آینده ۵۳ درصد ارتباطات از جنس دیتا خواهد بود.
این استاد دانشگاه شریف گفت: درآمد اپراتورها از هر دقیقه مکالمه در سالهای گذشته سیر نزولی داشته و همین مساله گویای آن است که در آینده درآمد صنعت مخابرات به تدریج از سمت صدا به سمت دیتا خواهد رفت و به همین دلیل سرمایهگذاری در این حوزه میتواند فضای کسب و کار مناسبی ایجاد کند.
پاکروان افزود: برای توسعه محتوا در بازار چند رسانهای تلفن همراه لازم است فرآیندی ایجاد شود که در قالب آن هزینه تولید محتوا کاهش پیدا کرده و بخش عمده محتواها برای کاربران رایگان و دارای کیفیت بالا باشد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر