اگر صاحب تلفن همراه، قصد واگذاری وکالتی تلفن همراه خود را به شخص دیگری داشته باشد، باید برابر بخشنامه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، پس از استعلام دفاتر اسناد رسمی و پاسخ استعلام از سوی همراه اول نسبت به سند وکالت اقدام کند و بدیهی است وکالتنامه، مانع نقل و انتقال نیست و تا زمانی که تلفن همراه به نام مشترک باشد، تمامی مسوولیتهای مالی و حقوقی برعهده مشترک است.
نود آی سی تی – همچنین طبق ماده ۶۷۸ قانون مدنی، وکالت به طرق به عزل موکل، به استعفای وکیل و به فوت یا جنون وکیل یا موکل باطل میشود.
اما در مواردی که صاحب تلفن همراه برای کسب درآمد، تلفن همراه خود را در ازای مبلغ معینی به صورت استیجاری در اختیار شخص ثالثی قرار میدهد و شخص ثالث نیز آن را بهصورت رهن در اختیار شخص دیگری میگذارد، با توجه به بقای مسوولیت مشترک اصلی، مسوولیت مالی و حقوقی تلفن همراه، برعهده مشترک است.
ممکن است شخصی که تلفن همراه را اجاره کرده است، مبالغ کلانی هزینه ایجاد کرده و سپس متواری شود که در این گونه موارد، شرکت ارتباطات سیار ایران برابر مقررات جاری، به مشترک (صاحب تلفن) مراجعه و هزینهها را از وی مطالبه میکند.
با توجه به این موضوع به مشترکان توصیه میشود از واگذاری تلفن همراه به صورت رهن، اجاره یا وکالت خودداری و جز به صورت قطعی و با تنظیم سند صلح در دفاتر اسناد رسمی و دفاتر خدمات مشترکان تلفن همراه، نسبت به انتقال تلفن همراه اقدام نکنند.
سوء استفاده از تلفن همراه
همچنین در مواردی که تلفن همراه در اعمال مجرمانه یا نظایر آن مورد استفاده قرار بگیرد، مسوولیتش برعهده مشترک است. لذا توصیه میشود مشترک تلفن همراه هر چند به طور موقت آن را در اختیار اشخاص دیگر قرار ندهد.
سوء استفاده از فیش ثبت نامی
فیش ثبت نام تلفن همراه، موید پرداخت مبلغ اولیه تلفن همراه است و سند مالی محسوب میشود. در صورت مفقودی یا به سرقت رفتن آن، صاحب فیش تلفن همراه باید با مراجعه به اداره متقاضیان (اداره کل مشترکان و متقاضیان) موضوع را اطلاع دهد، در غیر این صورت فیش مفقود شده ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد.
نقل و انتقال فیش ثبت نام تلفن همراه
نقل و انتقال فیش ثبت نام تلفن همراه از طریق وکالتنامه، اغلب موجب بروز مشکلاتی برای انتقال دهنده و انتقال گیرنده خواهد شد و صرفاً باید از طریق دفاتر خدمات مشترکان تلفن همراه یا دفاتر ارتباطی، انجام شود.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر