در حال خواندن
ثبت کمترین سرعت اینترنت ثابت و همراه برای ایران
0

بر طبق تازه ترین گزارش موسسه Akamai Technologies سرعت شبکه تلفن همراه ایران و همین طور اتصالات اینترنتی در این کشور از تمامی کشورهای مورد بررسی پایین‌تر است.
نود آی سی تی – این گزارش نشان می‌دهد که سرعت متوسط جهانی اتصال به اینترنت ۱.۸ درصد افزایش یافته، اما متوسط حداکثر سرعت جهانی اتصال به اینترنت ۸.۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.کشورهای اروپایی در زمینه به کارگیری پروتکل اینترنتی IPV6 سریع تر از بقیه قاره های جهان عمل کرده و ۸۰ درصد از آنها از IPV6 استفاده می کنند. همچنین میزان حملات DOS در سه ماهه اول سال ۲۰۱۴ نسبت به سه ماه قبل از آن ۲۰ درصد کاهش نشان می دهد، اما در بررسی سالانه ۲۷ درصد افزایش یافته است.در صفحه ۵ این گزارش که نسخه ای از آن از آدرس http://www.akamai.com/stateoftheinternet/  قابل دسترس است، به کیفیت پایین خدمات اینترنت همراه در ایران اشاره شده و آمده است: در سه ماهه اول سال ۲۰۱۴ متوسط سرعت اینترنت همراه (محاسبه در سطح کشوری) از ۱۴.۷ مگابیت در ثانیه  تا یک مگابیت در ثانیه برای آرژانتین در نوسان بوده است. در مقابل حداکثر سرعت اینترنت همراه از ۱۱۴.۲ مگابیت در ثانیه برای استرالیا تا حداقل ۵ مگابیت در ثانیه برای ایران در نوسان بوده است.در صفحه ۱۷ این گزارش هم تصریح شده: ایران کماکان در سه ماهه اول سال ۲۰۱۴ از پایین ترین حداکثر سرعت ارتباط به طور متوسط برخوردار بوده و در این زمینه جایگزین کنیا شده است. متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران برابر با ۶ مگابیت در ثانیه بوده و این رقم نسبت به سه ماه قبل ۸.۲ درصد و نسبت به سال قبل ۸۷ درصد افزایش نشان می دهد. این نرخ رشد امیدوارکننده ممکن است به ایران کمک کند تا در آینده رتبه خود را بهتر کند.مهم ترین یافته های دیگر این گزارش به شرح زیر است:هم اکنون متوسط سرعت اتصال به اینترنت در جهان ۳.۹ مگابیت در ثانیه است که تا سه ماه آینده به ۴ مگابیت در ثانیه افزایش می یابد. در این زمینه کره با کره جنوبی با متوسط سرعت ۲۳.۶ مگابیت در ثانیه در رتبه اول و ژاپن با سرعت ۱۴.۶ مگابیت در ثانیه در رتبه دوم است.متوسط سرعت جهانی اتصال به اینترنت هم ۲۴ درصد رشد داشته که از ۰.۷ درصد افزایش در پاناما و رسیدن به سرعت ۲.۶ مگابیت در ثانیه تا افزایش ۱۹۶ درصدی در سودان و رسیدن به سرعت ۳.۲ مگابیت در ثانیه در نوسان است. رقم رشد کره جنوبی در این بخش ۱۴۵ درصد است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر