مدیرعامل همراه اول اینگونه عنوان کرد که جا دارد با بهرهگیری از حمایتهای لازم رتبه ایران در میان کشورهای ارائهکننده سریعترین خدمات نسل جزو ۱۰ رتبه اول دنیا شود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار صبح امروز در مراسم افتتاح طرحهای این شرکت به صحبت پرداخته و عنوان کرد: در سال ۹۰ برنامه ۵ ساله برای شرکت همراه اول تدوین شد که در آن یکی از بخشهای مهم به تحول در حوزه ارائه خدمات به مشتریان مربوط میشد. بر همین اساس طی ۴ سال گذشته حدود ۸۸ عنوان محصول مختلف به مشترکان این شرکت ارائه شده است.
وحید صدوقی همچنین اظهار کرد: طی این سالها ۸۵ میلیون و ۶۰۰ هزار سیمکارت همراه اول در بازار ارائه شده که ۶۷۲ هزار از این سیمکارتها شمارههای دائمی بوده که در سال جاری واگذار شده است. این عدد به نوبه خود نوعی رکورد به شمار میرود و ما تاکنون توانستهایم حدود ۵۸ درصد سهم بازار موبایل ایران را در اختیار بگیریم که شاید بتوان گفت این تعداد مشترک در سطح دنیا کمنظیر است.
وی در ادامه به بحث ترابرد پذیری شمارهها اشاره کرد و در این خصوص عنوان کرد: برای اجرای این طرح لازم بود خود را آماده میکردیم و ما اقدامات متعددی در این زمینه انجام دادهایم و طی ۵ هفته گذشته روند مهاجرت از همراه اول به سایر اپراتورها با نوعی کاهش و مهاجرت سایر مشترکان به همراه اول با افزایش همراه بوده است.
صدوقی در عین حال گفت: ما برای اجرای این طرح حدود ۳۰ تا ۴۰ اپراتور دنیا را مورد بررسی قرار دادیم. در غیر این صورت اکنون بر اساس آمارها اپراتوری با حجم مشترک ما میبایست حداقل ۱.۵ میلیون مهاجرت میداشت.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار در بخش دیگری از صحبتهای خود به بحث فاز ۷ ماموریتهای شرکت همراه اول اشاره کرد و گفت: در قالب برنامه پنج سالهای که برای این شرکت طراحی شده، یکی از موارد رهبری فرصت رشد موبایل باند پهن در ایران بود. از سوی دیگر سرمایهگذاری برای نسلهای بالاتر و همچنین توجه به حفظ کیفیت شبکههای قبلی از دیگر موضوعات مهمی بود که در برنامه پنج ساله این شرکت مورد توجه قرار گرفته بود.
وی با بیان اینکه اپراتور اول ارتباطی تاکنون بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف انجام داده، این گونه عنوان کرد که اکنون بخش قابل توجهی از لایه کور و سرویسهای ما نوسازی شده و طبق برنامههای تدوین شده لازم است تا پایان فاز ۷ تمام BTSهای شرکت همراه اول نوسازی شود.
صدوقی افزود: در واقع فاز ۷ مهمترین فاز برنامه پنج ساله همراه اول است که برای آن بالغ بر ۲۷۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری لازم است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار همچنین اظهار کرد: اکنون سهم ایرانیان از کل ترافیک دیتای موبایل دنیا رقمی معادل ۱۵ صدم درصد است در حالی که اگر با توجه به جمعیت در نظر بگیریم، باید ۱.۸ درصد از این ترافیک متعلق به ایران باشد.
وی ادامه داد: به عبارت دیگر اکنون کل ترافیک دیتای موبایل در دنیا، سالانه حدود ۴۰۰ هزار پتابایت است که از این میان تنها ۶۰۰ پتابایت مربوط به ایران میشود و بر این اساس مشخص است که با توجه به جمعیت ایران و سهمی که این کشور از جمعیت جهانی دارد، لازم است ترافیک دیتای موبایل حدود ۱۷ برابر رشد داشته باشد.
صدوقی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: اکنون رتبه ایران در سرعت نسل چهارم اینترت موبایل ۷۱ است و متوسط سرعت اینترنت نسل چهار موبایل ۱۲ مگابیت برآورد میشود. در حالی که اپراتورهای ایرانی در صورت وجود حمایتهای لازم میتوانند از نظر سرعت اینترنت به جایگاه ۱۰ کشور اول دنیا دست پیدا کنند.