در حال خواندن
با میانجی‌گری شورای رقابت مشکل شرکت‌های PAP و مخابرات حل شد
0

اتصال تغییر مسیر سیم تلفن مشترکان مخابرات برای دریافت اینترنت ADSL که چندین ماه بود به دلیل اختلاف نظر میان شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت متوقف شده بود با میانجی گری شورای رقابت از سر گرفته شد.
نود آی سی تی – هزینه تغییر مسیر زوج سیم تلفن منزل مشترک که به اصطلاح به آن رانژه گفته می شود در چند ماه اخیر موضوع مورد اختلاف میان شرکت‌های PAP  و شرکت‌های مخابراتی بود که این موضوع در نهایت با میانجی گری شورای رقابت رفع و رانژه خطوط  متقاضیان ADSL از سر گرفته شد.
جمشید پژویان، رییس شورای رقابت با اعلام این خبر و با بیان اینکه شورای رقابت کاملا در جریان مسائلی که میان شرکت‌های PAP و شرکت‌های مخابراتی اتفاق افتاده، بوده است، گفت: بارها از سوی شرکت‌های PAP نامه‌هایی مبنی بر عدم تخصیص امکانات مورد نیازشان، برای افزایش خطوط ADSL، توسط مخابرات دریافت کرده بودیم و از آن جا که حل این موضوع به شورای رقابت مربوط می‌شد، شورای رقابت وارد میدان شد.
وی با تاکید براینکه براساس سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، شورای رقابت موظف است نسبت به عملکرد اپراتورها نظارت داشته باشد و مشکلات و اختلافات احتمالی آنان را برطرف کند، گفت: در فصل ۹ این قانون، اختیارات شورای رقابت تعیین شده که درهمین راستا تعیین تعرفه‌های خدمات اپراتورها، کنترل و نظارت عملکرد آنها برعهده شورای رقابت گذاشته شده است.
رییس شورای رقابت ادامه داد: براین اساس شورای رقابت با برگزاری جلساتی با حضور نمایندگان شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت PAP و مدیران شرکت‌های مخابراتی بر آن شدند تا مسائل و مشکلات موجود میان طرفین را برطرف کنند.
پژویان گفت: مقرر شد طرفین پیشنهادات خود را درباره تعرفه رانژه خطوط اعلام کرده و در نهایت تصمیم نهایی اتخاذ شود که این راه حل دایمی خواهد بود؛ براین اساس در حال حاضر یک توافق ضمنی صورت گرفته که مخابرات برای رانژه کردن خطوط مشترکان شرکت‌های اینترنتی هزینه‌ای دریافت نکند اما راه حل دایمی پس از اخذ پیشنهادات و اتخاذ تصمیم قطعی اعلام می‌شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا شرکت‌های مخابرات استانی امکانات لازم را در اختیار شرکت‌های PAP برای توسعه خطوط اینترنت پرسرعت قرار می‌دهند، بیان کرد: تا آنجا که شورای رقابت در جریان است شرکت مخابرات ایران ابلاغیه ای به تمام شرکت‌های مخابراتی استانی صادر کرد تا امکانات مورد نیاز شرکت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت را در اختیارشان قرار دهند.
رییس شورای رقابت ابراز امیدواری کرد که مخابرات شرایط رقابتی سالم را در نظر گرفته و امکانات مورد نیاز توسعه اینترنت پرسرعت را دراختیار شرکت‌های PAP قرار دهد.
 وی گفت: در نظر گرفتن منافع شخصی و اتخاذ رفتارهای ضد رقابتی در نهایت برای اقتصاد کشور بسیار آسیب رسان بوده و باید از چنین رفتارهایی مخصوصا در شرایط امروز کشور اجتناب کرد.
به گزارش مهر، پیش از این شرکت‌های مخابراتی به دلیل مشخص نبودن تعرفه ران‍‍‍ژه، درخواست‌های شرکت‌های PAP را برای ران‍ژه خطوط ADSL به تعویق می‌انداختند و این در حالی است که براساس قانون برنامه پنجم توسعه باید ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت تا پایان این برنامه در کشور نصب و راه اندازی شود.
در حال حاضر شرکت مخابرات ایران یکی از ارایه دهندگان اینترنت پرسرعت در کشور و رقیب بزرگ شرکت‌های PAP محسوب می‌شود و از دیگر سو موظف است به این شرکت‌ها خدمات مورد نیازشان را برای توسعه خطوط اینترنت پرسرعت ارایه دهد.

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر