در حال خواندن
بازخورد جهانی انتصاب سیف به ریاست بانک مرکزی
0

در حالی که حساسیت انتخاب ریاست کل بانک مرکزی در روز‌ها و ماه‌های اخیر در اقتصاد و فضای افکار عمومی داخلی بیش از همیشه بوده است، ‌گویا این امر تنها محدود به فضای داخلی کشور ‌نبوده‌ و رسانه‌های خارجی و افکار عمومی در فضای خارج از کشور نیز تحولات در این زمینه را دنبال می‌کرده‌اند.
در حالی که حساسیت انتخاب ریاست کل بانک مرکزی در روز‌ها و ماه‌های اخیر در اقتصاد و فضای افکار عمومی داخلی بیش از همیشه بوده است، ‌گویا این امر تنها محدود به فضای داخلی کشور ‌نبوده‌ و رسانه‌های خارجی و افکار عمومی در فضای خارج از کشور نیز تحولات در این زمینه را دنبال می‌کرده‌اند.به گزارش «تابناک»، روز گذشته انتشار حکم انتصاب ولی‌الله سیف به ‌ریاست جدید بانک مرکزی کشور، به یکباره بر همه انتظارات در تعیین رئیس کل مهم‌ترین نهاد اقتصادی کشور پایان داد. این حکم که روز چهارشنبه به امضای اعضای مجمع عمومی بانک رسیده بود، امروز در ‌‌نهایت به تأیید و امضای اعضای هیأت دولت نیز رسیده است. سخنان روز پنجشنبه سیف در جمع خبرنگاران نیز همراه شد با تحلیل‌هایی از طرز تفکر و تلقی وی از اقتصاد کشور و در عین حال راهی که احتمالا وی برای اقتصاد در دوره سکانداری خود برخواهد گزید.اما صرف‌نظر از حساسیت افکار عمومی در ‌کشور ـ که ناشی از سوء‌مدیریت‌های پیشین بانک مرکزی بوده است ـ فضای افکار عمومی در بیرون از کشور نیز گویا به رصد رخدادها پیرامون انتخاب رئیس کل جدید بانک مرکزی مشغول بوده ‌و بنابراین، از شب گذشته رسانه‌های بزرگ خارجی به انتشار گزارش‌هایی پیرامون این موضوع پرداخته‌اند.
در همین رابطه فاکس نیوز در گزارشی به انتخاب سیف به عنوان ریاست جدید بانک مرکزی اشاره کرده است و در آن بر ریاست سابق سیف بر بانک خصوصی کارآفرین تاکید کرده است.
این گزارش اشاراتی به نظرات سیف در خصوص استقلال بانک مرکزی و همچنین دفاع از نرخ شناور ارز در اقتصاد کرده است.

از سویی، واشنگتن پست و آسوشیتدپرس نیز موضوع انتصاب سیف به ریاست‌ کل جدید بانک مرکزی کشور مورد توجه قرار داده‌اند. البته در گزارش این دو رسانه آنچه بیش از همه جلب توجه می‌کند، تأکید بر ریاست سیف بر بانک مرکزی همزمان با مشکلاتی همچون تحریم‌های نفتی و کاهش شدید ذخایر ارزی و ارزش ریال است.

در همین حال، «ای بی سی نیوز» ‌در خبری کوتاه انتصاب سیف به ریاست بانک مرکزی را بازتاب داده ‌و در گزارش خود اشاره‌ای به سابقه سیف در بانک‌های دولتی و خصوصی نیز دارد.

گفتنی است، در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس بوک نیز انتخاب سیف بازتاب گسترده‌ای داشته است؛ تحلیل‌های متفاوتی که در این شبکه‌های اجتماعی از حضور سیف در بانک مرکزی شده، بیشتر پیرامون مسائلی همچون دیدگاه وی در خصوص ارز، استقلال بانک مرکزی و همچنین تجربیات و تخصص سیف دور می‌زند.
 

بازگشت به ابتدای صفحه
 

 

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر