به گفته عضو و رییس هیات مدیره کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت، ایجاد دفاتر خدماتی توسط اپراتورها خلاف قانون است و موجب ورشکستگی حدود ۱۸ هزار دفتر پیشخوان دولت شهری و روستایی در کشور خواهد شد.
نود آی سی تی – علی فلاح حقیقی با بیان این مطلب گفت: از نظر ما شرکت مخابرات ایران خصوصی نیست چرا که سهامداران و مالکان آن از نهادهای عمومی و شبه دولتی هستند و بر همین اساس ما مخالف توسعه شرکتهای دولتی هستیم.
وی با بیان اینکه حدود ۷۰ هزار نفر در این دفاتر کار میکنند گفت: در صورتی که مخابرات و همراه اول اقدام به توسعه دفاتر خود کنند قطعا با توجه به اعتبار برندشان موجب ورشکستگی دفاتر پیشخوان دولت خواهند شد.
فلاح حقیقی گفت: این موضوع را قطعا توسط مجلس پیگیری خواهیم کرد چرا که عمده درآمد دفاتر از طریق ارایه خدمات شرکت مخابرات و همره اول تامین میشود.
وی افزود: کارگروه راهبری دفاتر خدمات پیشخوان دولت در تاریخ ۱۲ اسفند ماه جاری طی جلسهای در خصوص چگونگی ارایه خدمات اپراتورهای سیار و ثابت در دفاتر پیشخوان دولت، اپراتورها را از ایجاد هرگونه دفتر موازی توسط اپراتورهای تلفن سیار برای ارایه خدمات منع کرد است.
مصوبات جلسه کارگروه راهبری دفاتر خدمات پیشخوان دولت به این شرح است:
۱- بر اساس بند ج-۲ ماده ۴۶ و ماده ۶۴ قانون برنامه پنجم توسعه هیچ دستگاهی حق ندارد در خصوص ارایه خدمات سایر دستگاهها به دفاتر پیشخوان خدمات اعمال محدودیت کند و در خصوص رقابت و نحوه تبلیغات عادلانه در خدمات هم سنخ دستورالعمل لازم تدوین و از سوی کارگروه راهبری ابلاغ گردد. همچنین بازگشت به نامه عادی (پیوست) شماره ۶۲۶۳۵/۱۰۳ مورخ ۲۸/۸/۱۳۹۱ سازمان تنظیم مقررات و نامه محرمانه پیرو آن، بخشنامه همراه اول در خصوص منع دفاتر پیشخوان خدمات دولت در انجام تبلیغات و ارایه خدمات سایر اپراتورهای تلفن سیار به دلیل مغایرت با ماده ۴ بند ۸-۸ پروانه فعالیت آن شرکت ملغی اعلام میشود.
۲- مقرر گردید کمیتههای سه گانه کارگروه راهبری، و شرکت مخابرات و شرکتهای همراه اول، ایرانسل و رایتل در خصوص آییننامه تبلیغات در دفاتر پیشخوان که توسط کانون دفاتر تهیه گردیده نقطه نظرات خود را اعلام تا در جلسه بعدی کمیته تخصصی موضوع بررسی و تصویب گردد.
۳- بازگشت به نامه عادی شماره ۶۲۶۳۵/۱۰۳ مورخ ۲۸/۸/۱۳۹۱ سازمان تنظیم مقررات و نامه محرمانه پیرو آن، جناب آقای رضوانی در خصوص لغو بخشنامه همراه اول با آقایان پوررنجبر و سپهری راد مذاکره نماید و ابلاغیه جدید در این خصوص از طرف سازمان تنظیم مقررات برای آگاهی کلیه دفاتر تهیه شود تا در دفاتر نصب گردد.
۴- کمیته نرخگذاری با دعوت از شرکت مخابرات و اپراتورهای تلفن سیار نسبت به تعیین کارمزد خدمات به خصوص در بخش غیرمرتبط با خدمات مستقیم اپراتورها اقدام نماید.
۵- بر اساس آییننامه اجرایی دفاتر پیشخوان خدمات، ایجاد هرگونه دفتر موازی توسط اپراتورهای تلفن سیار برای ارایه خدمات ممنوع است و چناچه سازمانها و شرکتهای طرف قرارداد این اپراتورها بخواهند خدمات دیگری از قبیل فروش گوشی تلفن و سایر وسایل ارتباطی اقدام نمایند بایستی از طریق صنف مربوطه مجوز لازم را اخذ نمایند.
۶- شرکت همراه اول گزارش مستندی از چگونگی دفاتر ایجاد شده در تهران و هدف آن به کارگروه راهبری ارایه نماید.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر