در حال خواندن
اپ فایل منیجر رام شیائومی معرفی شد
0

نود فناوری-سیاست جدید شرکت هاست؛ بعضی سازندگان مطرح تلفن های هوشمند اخیرا اپ های بومی دیوایس های خود را در گوگل پلی منتشر می کنند. دلیل اصلی این کار معمولا سهولت در به‌روزرسانی یکپارچه این اپلیکیشن ها عنوان می شود اما شرکت ها در کنار این موضوع هدف دیگری را هم در ذهن دارند: این که مشتریان برندهای دیگر را به سوی خود بکشانند.

شیائومی هم که از سال گذشته این سیاست را در پیش گرفته، چندی پیش ماشین حساب کارآمد Mi Calculator خود را روی پلی استور در اختیار تمام اندرویدی ها قرار داد و بعد از استقبال خوب از آن تصمیم گرفت که اپلیکیشن های بومی بیشتری را در دسترس اندرویدی ها قرار بدهد.

در همین راستا Mi Explorer به عنوان فایل منیجر رام MIUI، حالا دومین اپ بومی از شیائومی است که تمام اندرویدی ها می توانند از مزایایش استفاده کنند.

 

Mi Explorer فایل منیجر ساده ای است با امکانات محدود، اما وجود بعضی قابلیت ها موجب شده که در عین سادگی «ابتدایی» نباشد. این محصول توسعه یافته به دست چینی ها ضمن مدیریت فایل از پس کارهایی مثل ایجاد فایل های فشرده، تبادل فایل های حجیم با رایانه و پاکسازی حافظه از فایل های کش و جانک هم بر می آید. بنابراین با ترکیبی از فایل منیجر، کش کلینر و یک اپلیکیشن فشرده ساز مثل WinRar مواجه هستید.

اگر طرفدار شیائومی و زبان طراحی به کار رفته در رام MIUI آن باشید، مطمئنا ظاهر اپ عامل مشوقی برای استفاده تان از می اکسپلورر خواهد بود. رنگ بندی های شاد، چینش مینیمالیستی آیکن ها و البته دسته بندی مطلوب خصوصیاتی هستند که می اکسپلورر را به فایل منیجر مورد علاقه ساده پسندها تبدیل کرده اند.

منوی اصلی اپ برای دسترسی به امکانات از سه بخش تشکیل شده: بخش «آخرین‌ها»، «دسته‌بندی‌ها» و در نهایت فایل منیجر که امکان مدیریت مستقیم فایل ها را به شما می دهد. وقتی که فایل منیجر را باز می کنید آخرین فایل هایی که با آن ها تعامل داشته اید در صفحه اصلی به نمایش در می آیند، بنابراین با می اکسپلورر برای دسترسی به فایل های پر استفاده مشکلی نخواهید داشت.

هر چند که باز شدن صفحه آخرین‌ها موقع ورود به اپ موضوعی است که به مذاق بعضی کاربران خوش نیامده. منتقدان به این سیستم می گویند که شیائومی باید گزینه ای در اختیار کاربر قرار می داد که بتواند صفحه آخرین فایل ها را از دید اطرافیان پنهان نگه دارد که ادعای درستی به نظر می رسد. ولی خوشبختانه امکان مخفی کردن پوشه ها با سوایپ تا حدی توانسته که روی این مشکل سرپوش بگذارد.

 

می اکسپلورر برای طبقه بندی فایل ها دو شیوه در نظر گرفته: یکی بر حسب فرمت فایل و دیگری فایل منیجر کلاسیک که دسترسی مستقیم به حافظه را فراهم می کند. در بخش اول عکس ها، ویدیوها، اسناد، موزیک، APK ها و فایل های فشرده به طور اتوماتیک در دسته های مجزا طبقه بندی شده اند تا به لطف فیلترهای جستجو سریعا به فایل های مد نظرتان برسید.

اما برای دسترسی عمیق تر فایل منیجر کلاسیک را اختیار دارید. می اکسپلورر ضمن مدیریت فایل ها، با ابزار کلینر امکان پاکسازی حافظه از فایل های کش و دورریختنی را هم به شما می دهد که در آزادسازی رم (به خصوص برای دیوایس های ضعیف) نقش بسیار موثری دارد.

می اکسپلورر از زبان فارسی به طور کامل پشتیبانی می کند و برای رد و بدل کردن سریع فایل با رایانه هم گزینه FTP را دارد، اگر هم دریافت کننده فایل در نزدیکی تان قرار داشت می توانید برای تبادل فایل های حجیم افزونه رایگان می دراپ را نصب کنید که عملکردی شبیه به شیر ایت و زاپیا را به نمایش می گذارد.

اما با تمام این اوصاف باید بدانید که می اکسپلورر برای مالتی تسکینگ فایل منیجر خوبی نیست و اگر خواهان کار کردن همزمان در پوشه های مختلف باشید، همچنان سالید اکسپلورر بهترین گزینه برای شماست.

فایل منیجر شیائومی از لحاظ شخصی سازی هم خیلی دست تان را باز نگذاشته و امکان تعویض تم، تغییر شکل پوشه ها یا حتی حالت تاریک برای کار در شب را در آن نمی بینید. این موضوع در کنار نبود امکان رمزگذاری فایل ها جزو نقاط ضعف فایل منیجر می اکسپلورر محسوب می شوند. اما امید می رود که با به‌روزرسانی های بعدی شاهد حل این مشکلات باشیم.

در مجموع اگر به دنبال یک فایل منیجر جمع و جور و سبک وزن با رابط کاربری زیبا و قابلیت هایی مثل تبادل فایل های حجیم، کش کلینر و فشرده سازی فایل می گشتید، احتمالا می اکسپلورر در رده فایل منیجرهای مبتدی بتواند نظرتان را به سوی خود جلب کرده و امتحانش برایتان خالی از لطف نباشد.

Mi Explorer

قیمت: رایگان

سازنده: Xiaomi

سیستم عامل: اندروید

حجم: ۱۳٫۳ مگابایت

درباره نویسنده
مهدی مقدم

ارسال یک نظر