به منظور توسعه پوشش و پایش جغرافیایی، نظارت حداکثری بر باندهای فرکانسی کشور و کنترل و تنظیم فضای فرکانسی، ۳۹ مرکز مانیتورینگ رادیویی در کشور، در سال ۹۱ تجهیز و راهاندازی شده است.
نود آی سی تی – محمدعلی فرقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم بازدید معاون بودجه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری از رگولاتوری با بیان این مطلب گفت: دستیابی به سطوح عالی بهرهوری در استفاده از طیف فرکانس و تامین امنیت و سلامت فضای فرکانسی کشور یکی از اهداف کلان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است که در راستای رسیدن به آن، علاوه بر تجهیز و راهاندازی مرکز مانیتورینگ رادیویی، بیش از هشت هزار ایستگاه رادیویی را در اتحادیه بینالمللی ارتباطات (ITU) در سال گذشته ثبت کرده است.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نظارت بر عملکرد دارندگان پروانه فعالیت در حوزه ICT و رسیدگی به تخلفات را به عنوان یکی از وظایف این سازمان عنوان کرد و گفت: نظارت مستمر بر وضعیت کیفیت پوشش شبکه سیار در سطح کشور و الزام اپراتورها به توسعه شبکه و ارایه خدمات اجباری عمومی در ۵۵۰ نقطه فاقد ارتباط در نقاط محروم و روستاها نیز از اقدامات رگولاتوری در سال ۹۱ بود.
وی افزود: دستیابی به بازار رقابتی و متوازن برای ارایه خدمات نوین، فراگیر و با قیمت منصفانه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان زیرساخت توسعه همه جانبه کشور یکی از موضوعاتی است که به عنوان چشمانداز کلان رگولاتوری تعریف شده و در راستای رسیدن به آن پروانه فعالیت در حوزه سرویس های ارتباطی، فناوری اطلاعات و رادیویی و پستی صادر میشود.
فرقانی درباره اعطای پروانه اپراتور دوم پست گفت: یکی از برنامههای رگولاتوری در سال جاری اعطای پروانه اپراتور دوم پست است تا هم بازار فعالیت های پستی ساماندهی شود و هم به دنبال ایجاد فضای رقابتی در این بخش تعرفهها کاهش و کیفیت ارایه خدمات افزایش یابد.
در این مراسم رحیم ممبینی به همراه برخی از مدیران معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری از سالن های مانیتورینگ آنلاین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازدید کردند.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر