در حال خواندن
اعتراض کاربران به ادغام گوگل‌پلاس و یوتیوب
1

در ماه سپتامبر یوتیوب طرحی آزمایشی اجرا کرد که در آن کاربران برای گذاشتن نظر زیر هر ویدیو باید یک حساب کاربری در گوگل‌پلاس معرفی می‌کردند و با این کار، حساب‌های کاربری یوتیوب را به گوگل‌پلاس وصل می‌کرد. اما هفته گذشته در پی اعلام اجرای سراسری این طرح، موجی از اعتراض و اظهارات تند علیه این شبکه اشتراک ویدیو به راه افتاد.
فناوران – CNN  نوشت  چند سالی است که گوگل یوتیوب را خریده و مالک آن شده و یکی از دلایل ربط این دو پلات‌فورم همین امر است. به هر حال، مساله از آنجا شکل می‌گیرد که یکی از ویژگی‌های یوتیوب اظهارنظرهای بی‌پرده و گاهی به دور از ادب در آن است و همین ویژگی باعث شده تا بسیاری از کاربران آن از اسامی مجازی برای اظهارنظر استفاده کنند، اما روش جدید آنها را مجبور می‌کند تا هویت واقعی خود را افشا کرده و نتوانند دیگر به اظهارنظرهای بی‌پرده بپردازند.دامنه اعتراضات به اقدام جدید یوتیوب به جاود کریم (Jawed Karim)، بنیان‌گذار و طراح یوتیوب نیز رسیده، وی که از سال ۲۰۰۵ که نخستین ویدیو یعنی کلیپی از خود در باغ‌وحش را روی این سایت گذاشت تا امروز هیچ‌گونه اظهارنظر و یا پستی بر روی این سایت قرار نداده بود به این طرح جدید اعتراض کرد و در یک زیرنویس سوال کرد: چرا برای اظهارنظر نیاز به یک حساب گوگل‌پلاس داشته باشم؟ یوتیوب که متعلق به شرکت گوگل است، هنوز واکنشی به این اعتراضات نشان نداده است. اما با توجه به تعدد این اعتراضات و عدم کاهش اظهارنظرها در آن (براساس آنچه سایت اعتراضی change.org عنوان کرده است) برآورد می‌شود به‌زودی ناگزیر به ایجاد تغییراتی خواهد شد. در گذشته نیز سایت‌های توییتر و ورایزون در اثر همین اعتراضات ناچار به عقب‌نشینتی از برخی تغییرات شده‌اند و کارشناسان معتقدند یوتیوب نیز مانند بسیاری سایت‌ها و بازی‌های کامپیوتری بسیار وابسته به نظر کاربران خود است، پس باید خواسته آنها را اجرا کند. هنوز مشخص نیست گوگل با هدف بالا بردن نفوذ شبکه اجتماعی گوگل‌پلاس اقدام به این کار کرده یا این نیز بخشی از برنامه بلندمدت این شرکت برای پایه قراردادن پلت‌فورم گوگل‌پلاس برای بقیه بخش‌هاست. آنچه مسلم است با توجه به اینکه اعتراض به این طرح تا این لحظه ۱۶ هزار امضا دارد و موافقان فقط ۱۰ امضا داشته‌اند، طرح در مرحله اول اجرا با شکست روبه‌رو شده است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.
  • ناشناس
    ۱۳۹۳-۰۲-۳۱ در ۰۴:۰۷

    چرا برای کرمانشاه هم وایمکس نیاد تورو خدا یکاری کنین نا سلامتی پنجمین کلانشهره

ارسال یک نظر