رییس سازمان تنظیم مقررات در حالی از رسیدن ضریب نفوذ تلفن همراه به مرز ۷۹ درصد خبر می دهد، وزیر ارتباطات دو ماه پیش از ضریب نفوذ بالای ۱۲۵ درصد در کشور خبر داده بود. البته باید دد نظر این عزیزان ضریب نفوذ سیم کارت هی فعال است یا غیر فعال.
نود آی سی تی – محمد علی فرقانی در خصوص فعالیتهای رگولاتوری در دستیابی به بازار رقابتی و متوازن برای ارایه خدمات نوین و فراگیر با قیمت منصفانه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در راستای ایجاد بازار رقابتی و متوازن برای ارایه خدمات نوین، رگولاتوری قدمهای موثری برداشته که بر همین اساس پروانه فعالیت در حوزه سرویسهای ارتباطی، فناوری اطلاعات و رادیویی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صادر شده است.
وی بیان کرد: اعطای پروانههای اپراتورهای اول، دوم و سوم تلفن همراه، پروانه اپراتور اول پست، پروانه شبکه علمی کشور، پروانه ایجاد و بهرهبرداری از شبکههای انتقال داده نوری و دسترسی کاربران با استفاده از فیبرنوری (FTTX) و صدها پروانه ارائه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات و دفاتر پیشخوان خدمات دولت و تاسیس و بهرهبرداری از شبکههای رادیوئی جزو فعالیتهای رگولاتوری به منظور ایجاد تعادل و توازن در ارائه سرویسها و خدمات ICT است.
معاون وزیر ارتباطات درباره اینکه صدور پروانه فعالیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات چه نتایجی را در پی داشته است، گفت: این موضوع علاوه بر افزایش ظرفیتهای درآمدی برای دولت، شاخصهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز ارتقاء داده است.
او ادامه داد: بر همین اساس ضریب نفوذ تلفن ثابت از ۲۹ درصد به ۳۶ درصد، ضریب نفوذ تلفن همراه از ۲۷/۱۲ درصد به ۷۳/۷۸ درصد و ضریب نفوذ کاربران اینترنت به ۶۸/۳۲ درصد افزایش یافته است.
وزیر ارتباطات : ضریب نفوذ تلفن همره به بالای ۱۲۵ درصد رسید
محمدحسن نامی گفت: برابر اعلام سازمان بهرهوری پیشرفت ای سی تی در ایران موجب شده ۳۶ درصد سایر صنایع پیشرفت داشته باشند و به میزان قابل توجهی در وقت مردم و انرژی نیز صرفهجویی شده است.
خبرگزاری فارس: افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه، مهمترین دستاورد دولت در حوزه ارتباطات
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد حسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت، توسعه فیبر نوری، افزایش خدمات اینترنتی و ضریب نفوذ تلفن همراه و ثابت را از مهم ترین اقدامات حوزه ارتباطات طی دولت نهم و دهم عنوان کرد و اظهار داشت: ۲۸ اسفندماه سال گذشته، ۱۱۳ میلیون ۶۶ هزار و ۴۳۲ کارت تلفن در اختیار مردم قرار گرفت که نشاندهنده ضریب نفوذ بالای ۱۰۵ است و این در حالی است که در اکثر کشورها ضریب نفوذ زیر ۸۰ است و در بعضی از ضریب نفوذها در حد چند کشور برتر جهان قرار گرفته ایم.
وی با اشاره به پیشرفت ای سی تی در ایران و توسعه زیر ساخت ها افزود: برابر اعلام سازمان بهره وری پیشرفت ای سی تی در ایران موجب شده که ۳۶ درصد سایر صنایع پیشرفت داشته باشد و به میزان قابل توجهی در وقت مردم و انرژی نیز صرفه جویی شده است. هنگامی که صنعت آی سی تی و زیرساخت یک کشور توسعه پیدا می کند، باید نتیجه کار را در سایر صنایع و صرفه جویی در هزینه ها جستجو کرد.
نامی، در ادامه پیگیری موضوع شبکه ملی اطلاعات در ماه های پایانی فعالیت دولت دهم را از اولویت های این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: در بحث دولت الکترونیک نیز هم اکنون ۱۷۰ هزار نقطه از طریق شبکه های علمی به هم متصل شده اند که در توسعه و افزایش توان علمی کشور تاثیرگذار بوده است و با تکمیل برنامه های دولت الکترونیک می توان به جرات گفت؛ دولت محوری به مردم محوری تبدیل خواهد شد.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر