در حال خواندن
آمار عجیب زنان میلیاردر چینی
0

سه تن از پنج زن ثروتمند جهان که دارایی بالغ بر یک میلیارد دلار دارند و ۶ زن از مجموع ۱۰ زن ثروتمند در جهان چینی هستند این در حالی است که در فهرست ثروتمند ترین مردان کره زمین هیچ مرد چینی جز ۱۰ نفر اول نیست.
سه تن از پنج زن ثروتمند جهان که دارایی بالغ بر یک میلیارد دلار دارند و ۶ زن از مجموع ۱۰ زن ثروتمند در جهان چینی هستند این در حالی است که در فهرست ثروتمند ترین مردان کره زمین هیچ مرد چینی جز ۱۰ نفر اول نیست.نیمی از زنان میلیونر در جهان چینی‌اند. این گزارش یک مجله معتبر اقتصادی در چین است.در این گزارش آمده است، سه تن از پنج زن ثروتمند جهان که دارایی بالغ بر یک میلیارد دلار دارند و ۶ زن از مجموع ۱۰ زن ثروتمند در جهان چینی هستند این در حالی است که در فهرست ثروتمند ترین مردان کره زمین هیچ مرد چینی جز ۱۰ نفر اول نیست.ثروتمندترین زن چین «یانگ هویان» 32 ساله است که یک به اصطلاح بسازبفروش در استان گوانگ‌دونگ می‌باشد.این زن که در سال ۲۰۰۳ از دانشگاه اوهایو فارغ التحصیل شده دارایی بالغ بر ۵.۲ میلیارد پوند معادل ۵۱ میلیارد یوان دارد. دومین زن هم که از یک شرکت سرمایه گذاری صنعتی در هنگ کنگ است دارایی به ارزش ۳۷ میلیارد یوان جمع کرده است.این گزارش هم‌چنین حاوی نکات جالبی است. یک چهارم لیست ۵۰ نفره ثروتمندان زن در جهان در بخش املاک فعالیت دارند و تنها ۱۸ درصد از آن‌ها در بخش مالی و اقتصاد کسب و کار دارند.این در حالی است که ثروتمندترین زنان میانگین سنی پایین‌تری نسبت به ثروتمندترین مردان دارند. میانگین سنی آنان ۴۸ سال است در حالیکه آقایان میانگین سنی ۵۲ سال دارند.اقتصاددانان و تحلیل‌گران گفته اند دلیل اینکه زنان چینی ثروتمند تر شده‌اند سیاست تک‌فرزندی در این کشور و هم‌چنین «سنت تربیت بچه‌ها توسط مادربزرگ‌ها» در این کشور دانسته‌اند.دلیل دیگری که ذکر شده است نسل کنونی چین را به عنوان دلیل معرفی کرده است که افرادی پرتلاش و در عین حال باانگیزه آن‌ها را در بر می‌گیرد.این مساله باعث شده رتبه چین از نظر داشتن میلیونر ها در جهان ارتقا چشمگیری یابد به طوریکه این کشور در دهه گذشته هیچ میلیاردری نداشت اما سال گذشته تعداد آن‌ها به ۶۴ تن رسید.در گزارش اخیری که از این موضوع منتشر شده تعداد میلیاردرهای چینی در این کشور را ۳۱۵ تن در میان یک هزار ثروتمند جهان اعلام کرده است.این در حالی است که در چین برای سال ۲۰۱۳، ۵۱ درصد از مدیریت‌ ارشد شرکت ها در اختیار زنان بوده است، موضوعی که در هیچ کشور ثروتمندی مشاهده نشده است. این عدد برای سال گذشته تنها ۲۵ درصد بوده است.با این حال، گفتن این نکته هم خالی از لطف نیست که در میان مسوولیت‌های سیاسی رده‌بالای چین هنوز جای خالی زنان احساس می‌شود به طوریکه در بدنه اصلی ترین مرکز سیاستگذاری در دولت چین از میان ۲۵ کرسی تنها ۲ عدد به زنان رسیده است.
 

منبع: شبکه ایران

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر