به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، افتتاح سه پروژه ملی زیرساخت ارتباطی نشان می دهد که تحریم های استکبار نتوانسته ایران را از توسعه زیرساخت های ارتباطی باز دارد.
نود آی سی تی – محمود خسروی در مراسم افتتاح سه پروژه ملی زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور رییس جمهوری و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی در تهران، گفت: کار کردن در شرایط عادی راحت است اما در شرایطی که همه کشورهای استکباری به دنبال منزوی کردن ایران هستند، راه اندازی یک بزرگراه ارتباطی و تامین تجهیزات آن کاری دشواری و توام با ریسک است.
وی افزود: با بهره برداری از بزرگراه ارتباطی ایران – اروپا، یک راه ارتباطی ارزان و امن را به دنیا عرضه کرده ایم.
وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی های این پروژه را با تشکیل کنسرسیوم EPEG شامل شرکت های روس تلکوم ، CABLE &WIRELESS انگلیس، شرکت ارتباطات زیر ساخت و عمان تل آغاز کردیم، هیچ یک از اعضای کنسرسیوم باور نمی کردند با مشکلات تحریم اقتصادی بتوانیم این برگ زرین را به تاریخ ارتباطات کشور اضافه کنیم.
خسروی سپس به تشریح پروژه شبکه فیبرنوری پرداخت و گفت: دولت الکترونیکی، تجارت الکترونیکی و تمام خدمات الکترونیکی نیاز به زیر ساخت های امن و مطمئن دارد و ایجاد پنج هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری برای این منظور صورت گرفته است.
وی افزود: پیش از این کارهای زیادی انجام شده و نزدیک ۴۸ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور کشیده شده اما ایجاد این پنج هزار کیلومتر جدید به دلیل عبور از مناطق صعب العبور مانند گردنه حیران کار سختی بود که با موفقیت به پایان رسید.
وی با اشاره به افتتاح سوییچ VOIP بین الملل گفت: با اجرای این پروژه سامانه ای برای ترانزیت بخش قابل توجهی از مکالمات تلفنی با استفاده از فناوری VOIP تولید و از طریق اینترنت حمل می شود.
خسروی گفت: ساماندهی ارتباطات بین الملل، کاهش هزینه ارتباطات بین الملل و جلوگیری از ترانزیت ترافیک وارده بین الملل غیرمجاز از مزایای بهره برداری از سوییچ VOIP است.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر