در حال خواندن
تولید شارژر سازگار جهانی برای همه دستگاهها
0

مهندسان دانشگاه کالیفرنیا در سان‌دیگو فناوری جدیدی را برای تولید یک شارژر بی‌سیم ابداع کرده‌اند که برای همه دستگاههای الکترونیکی مختلف با نشان‌های تجاری گوناگون سازگار است.

نود فناوری – محققان یک پلت‌فرم شارژر دو فرکانسی را تولید کرده‌اند که می‌تواند تلفن‌های همراه هوشمند، ساعت‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌ها را در یک زمان و بدون در نظر گرفتن استاندارد بی‌سیم یا فرکانسی که از هر دستگاه پشتیبانی می‌کند، شارژ کند.پاتریک مرسیه، رهبر این تحقیق اظهار کرد: طبق دانش ما، این تنها فرستنده برق بی‌سیم چند استاندارد است که نشان داده می‌تواند بطور همزمان در دو فرکانس مختلف با بهره‌وری بالا عمل کند.این شارژر جهانی بی‌سیم همچنین چالشی را مد نظر قرار داده که فناوری بی‌سیم کنونی را تحت‌الشعاع قرار داده و آن هم، عدم تطابق میان سه استاندارد بی‌سیم رقیب در بازار کنونی موسوم به Qi، Powermat و Rezence است.هر شارژر بی‌سیم کنونی یا از استاندارد Qi، یا Powermat و یا Rezence پشتیبانی می‌کند و تنها با دستگاههای کار می‌کند که از همان استاندارد پشتیبانی کنند.فناوری شارژ بی‌سیم به آمادگی لازم برای جنگی مشابه رقابت بین بلو ری و دی‌وی‌دی HD رسیده است. جنگ بین استانداردهای بی‌سیم نامنطبق می‌تواند این حوزه را به حدی زمین‌گیر کند که یک برنده پیدا شود.مرسیه اظهار کرد: ما برای کمک به اجتناب از وقوع چنین شرایطی یک فناوری بی‌سیم ساخته‌ایم که جهانی بوده و از همه این استانداردها حمایت می‌کند، از این رو مهم نیست که دستگاه شما از چه استانداردی پشتیبانی می‌کند.این سه استاندارد با سه فرکانس مختلف کار می‌کنند: Qi و Powermat در ۲۰۰ کیلوهرتز و Rezence در ۶.۷۸ مگاهرتز.اینجاست که چالش واقعی نمایان می‌شود. برای اینکه یک شارژر بتواند از چندین استاندارد پشتیبانی کند، باید در سراسر این فرکانس‌های بسیار متفاوت عمل کند. مرسیه و تیمش برای حل این مشکل یک پلت‌فرم شارژ با قابلیت اجرا در فرکانس‌های مختلف ساخته‌اند که توسط هر سه استاندارد مذکور پشتیبانی می‌شود.این فناوری اکنون ثبت اختراع شده و محققان به دنبال شرکای تجاری برای تبدیل طرح خود به محصول تجاری هستند.جزئیات این فناوری در مجله Transactions on Power Electronics منتشر شده است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر