در حال خواندن
تولید انبوه موبایل یازده‌دوصفر در کشور!
0

رضا ساکی

آقای جنتی وزیر محترم ارشاد دیروز صبحانه‌ای میل کرده‌اند و حرف‌هایی زده‌اند و شهر را به هم ریخته‌اند. باز شانس آوردیم ایشان را به ناهار به اتاق بازرگانی دعوت نکرده بودند. یعنی اگر آقای جنتی به ناهار دعوت بود و وقت بیشتری برای حرف زدن داشت تا به حال درگیر جنگ داخلی شده بودیم، چون ایشان دقیقا انگشتش را هی بلند می‌کرد و هی روی نقاط حساس دلواپسان می‌گذاشت و از ماهواره و پارازیت و فیلترینگ و گروه‌های فشار می‌گفت. حتی یک جا انگشت را روی ماجرای فیضیه و لندن هم گذاشت.
خلاصه این‌که آقای جنتی دیروز سر میز صبحانه حرف‌هایی زده‌اند و چیزهایی گفته‌اند که اگر بشود سوییس که سوییس است و کویت که کویت است باید بروند لُنگ بیندازند. اما وزیر ارشاد در بخشی از سخنان‌شان اشتباه بزرگی کرده‌اند. آقای جنتی برای این‌که بگویند فیلترینگ و پارازیت تاثیری در استفاده نکردن مردم از ماهواره و اینترنت ندارد گفته‌اند: «در حال حاضر آمریکایی‌ها مشغول نصب ۱۴ ماهواره در ارتفاع پایین‌تر از ۱۰۰۰ کیلومتر هستند. بعد از آن شما راحت می‌توانید با موبایل‌های‌تان شبکه‌های ماهواره‌یی را در کوچه و خیابان ببینید.»اما اشتباه بزرگ آقای جنتی این است که حواسش نیست وقتی که آن ۱۴ ماهواره زیر ۱۰۰۰ کیلومتر به راه افتاد آن وقت دیگر همراه داشتن موبایل به جز مدل یازده‌دوصفر ممنوع خواهد بود. اشتباه بزرگ آقای جنتی این است که فکر می‌کند ایده‌ها برای محدود کردن تمام شده است در حالی‌که همیشه راهی برای دلواپسی هست. یعنی چند سال بعد:روز، خارجی، میدان ونک- خواهرم موبایلت را ببینم.- من موبایل ندارم برادرم. حتی یازده‌دوصفر.- آفرین بر تو خواهرم. آفرین. این شاخه گل تقدیم به تو.***- هوی بچه.- بله قربان.- این چیه؟ با کی حرف می‌زنی؟- به خدا خواهرمه.- پس چرا حجاب نداره.- عرض کردم خواهرمه. شما چرا نگاه می‌کنی؟- حالا راه می‌افتی با موبایل هوشمند از اینترنت بی‌سیم زیر ماهواره‌های زیر ۱۰۰۰ متری امریکایی استفاده می‌کنی با دختر مردم تو خیابان چت می‌کنی؟- دختر مردم نیست قربان، دختر بابامه.- دختر باباته؟- یعنی خواهرمه.- پس چرا حجاب نداره؟***- برادرم.- بله برادر.- برادر شب شده است و موبایل شما چراغ قوه دارد.- بله برادر.- پس خاموشش کن تا خاموشت نکرده‌ام.- مگر قدغن است؟- مگر نمی‌شود با چراغ‌قوه مزاحم نوامیس شد؟- چرا متأسفانه.- پس خاموشش کن.-باقی بقای‌تان!

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر