به گفته معاون وزیر ارتباطات، رایزنیهای با مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی تهران و سازمان توسعه تجارت در جهت تخصیص ارز مرجع به شرکتهای خارجی و نمایندگیهای داخلی آنها انجام شده که امروز خبر نهایی آن اعلام خواهد شد.
نود آی سی تی – علی حکیم جوادی در نشست خبری هیجدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیکی (الکامپ ) که در محل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران برگزار شد، گفت: با توجه به اتفاقاتی که اخیرا در کشور افتاده به منظور حمایت هر چه بیشتر و باشکوه برگزار شدن نمایشگاه الکامپ تلاش میکنیم برای غرفههای ارزی از ارز با نرخ مرجع استفاده شود.
تمایل هلدینگها به سرمایه گذاری در حوزه ICT
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تمایل سرمایهگذاران در قالب هلدینگهای عمومی و خصوصی جهت ورود به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT ) خبرداد و گفت: استقبال امسال متفاوت و چشمگیرتر از سالهای قبل است.
وی افزود: بخش خصوصی پس از بررسی فراوان در بازارهای نوظهور اکنون به این نقطه رسیده که بازگشت سرمایه درحوزه ˈآی سی تیˈ سریع انجام میشود، به همین دلیل اشتیاق بالایی برای ورود به این حوزه دارد.
حکیم جوادی با بیان اینکه در نمایشگاه امسال تلاش شده فضایی به دور از تنش ایجاد شود گفت: در نمایشگاه امسال تلاش شده از توانمندیهای تمامی فعالان حوزه و اصناف استفاده شود تا از این طریق بتوانیم در این شرایط خاص توانمندیهای کشور را به جهانیان ارایه کنیم.
رونمایی از توان ایرانی در الکامپ
رییس سازمان فناوری اطلاعات افزود: یکی از راهکارهایی که امروزه برای جذاب تر شدن نمایشگاههای بزرگ حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا استفاده میشود رونمایی از آخرین محصولات همزمان با برگزاری نمایشگاه است.
وی بیان کرد:ما نیز با هماهنگیهایی که انجام شده از این پس با حمایت از طرحهای پیشرو در این حوزه فضایی را برای رونمایی از این توانمندیهای در نمایشگاه الکامپ ایجاد خواهیم کرد.
وی با اشاره به ابلاغ آیین نامه بند الف ماده ۴۶ برنامه پنجم توسعه گفت: با ابلاغ این آیین نامه و ظرفیتهایی که از طریق آن ایجاد میشود تلاش خواهیم کرد با همفکری فعالان صنف فناوری اطلاعات و دولت تحولی بزرگ در عرصه خدمات الکترونیک در کشور ایجاد کنیم.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نمایشگاه امسال با حضور گسترده تر سرمایه گذاران برگزار شود ، گفت : تمام تلاشها برآن است تا جایی که امکان دارد از ظرفیتهای قانونی برای حمایت از سرمایه گذاران و بخش خصوصی استفاده شود .
حکیم جوادی همچنین با قدردانی از تعامل معاونت فناوری ریاست جمهوی برای حرکت سریع تر به سمت پیاده سازی و بهرهگیری از جدیدترین روشهای فناوری افزود: باید به سمتی حرکت کنیم تا بخش عمده اقلام مورد نیاز حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات در داخل کشور تولید شود.
الکامپ ۱۹ آذرماه در وسعت ۱۷ هزار متر افتتاح خواهد شد
محمد رضا طلایی، رییس مجمع تشکلهای فناوری اطلاعات نیز در این نشست با بیان اینکه نمایشگاه امسال در ۱۷ هزار مترمربع که ۲ هزار متر آن به سالن دولت الکترونیک اختصاص یافته است برگزار خواهد شد، گفت: در حال حاضر ۱۲ هزار مترمربع فضایی ریالی و ۲۰۳ متر فضای ارزی تاکنون فروخته شده است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه امسال الکامپ امسال به صورت مجازی نیز راهاندازی شده که از تاریخ ۱۵ آذرماه رسما افتتاح خواهد شد و علاقهمندان میتوانند به منظور شناسایی و رایزنی با شرکتهای مورد علاقه خود اقدام کنند.
طلایی افزود: باشگاه مجازی بازدیدکنندگان نیز به صورت همزمان با نمایشگاه مجازی راهاندازی خواهد شد و بازدیدکنندگان نیز میتوانند اطلاعات کامل مشارکتکنندگان در هجدهمین نمایشگاه الکامپ را دریافت کنند.
وی بیان کرد: با هماهنگیهایی که با سازمان توسعه تجارت انجام شده، از تمامی سفارتخانههای فعال در کشور دعوت شده تا از آخرین توانمندیهای کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بازدید کنند.
گفتنی است، هیجدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ از ۱۹ تا ۲۲ آذرماه جاری در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود.
منتشر شده در
نظرات
ارسال یک نظر