در حال خواندن
احمدی نژاد دلایل تغییرات در وزارت ارتباطات را اعلام کرد
0

رییس جمهوری با رد ارتباط میان تغییرات اخیر دولت و انتخابات آینده ریاست جمهوری تاکید کرد تغییرات در دولت طبیعی است و این دولت مطلقا هیچ برنامه ای برای انتخابات آتی ریاست جمهوری ندارد.
نود آی سی تی – محمود احمدی نژاد در پایان جلسه امروز چهارشنبه هیات دولت در پاسخ به این سوال خبرنگاران که ˈهدف از تغییرات اخیر دولت چیستˈ گفت: هدف از این تغییرات اداره بهتر امور مردم است.
احمدی نژاد افزود: شرایط امروز منطقه و بین الملل به گونه ای است که حتما باید از همه ظرفیت های بین المللی در راستای اهداف کشور استفاده کنیم.
رییس جمهوری در خصوص تغییر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و انتصاب سرپرست برای این وزارتخانه، خاطرنشان کرد از سال گذشته این وزارتخانه در فهرست ادغام وزارتخانه ها بود.
احمدی نژاد افزود: هدف از ادغام وزارتخانه، کوچکتر شدن دولت است و از سویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم اکنون دارای زیرمجموعه های زیادی است که (با جدایی این مجموع ها از آن) در اندازه یک وزارتخانه نخواهد بود.
رییس جمهوری با بیان این که پست و پست بانک این وزارتخانه باید واگذار شوند ادامه داد: کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی هم باید به مرکز فضای مجازی که با فرمان رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است واگذار شود، بنابراین آن چیزی که عملا در وزارت ارتباطات باقی می ماند در قد و قواره یک وزارتخانه نیست.
احمدی نژاد گفت: البته ما می توانیم ساختمان ها، کارکنان و هزینه ها را اگر به عنوان وزارتخانه قلمداد کنیم بگوییم یک وزارتخانه است ولی واقعا چنین نیست.
وی با بیان اینکه می توان وظایف وزارت ارتباطات را به وزارتخانه دیگری هم واگذار کرد، گفت: حکم سرپرستی این وزارتخانه چهار ماه قبل آماده شده بود ولی تا مقدمات لازم آماده شود، زمان برد.
احمدی نژاد گفت: این تغییرات جزو ساختار کشور است و ربطی به اشخاص هم ندارد.
رییس جمهوری با بیان اینکه اگر دولت قصد ادغام وزارتخانه ها را داشته باشد حتما باید به مجلس لایحه بدهد، تصریح کرد ولی براساس قانون برنامه، واگذاری کار وزارتخانه ها به وزارتخانه دیگر از اختیارات شورای عالی اداری است.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه متاسفانه در کشور ما برخی از انقلاب، مدیریت کشور و سیاست فقط انتخابات را می فهمند، گفت: انتخابات را هم به معنایی که خودشان به قدرت برسند (می فهمند)، در حالی که همه کشور فقط انتخابات نیست.
وی با بیان اینکه انتخابات نقطه تجلی و اراده حاکمیت مردم است ادامه داد: دولت در هیچ انتخاباتی از گذشته و آینده برنامه ای نداشت و ندارد.
رییس جمهوری مهمترین وظیفه دولت در انتخابات را فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور حداکثری و برگزاری انتخابات پرشکوه دانست و گفت: آرزوی دولت این است که مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری از ۸۵ درصد به ۱۰۰ درصد برسد؛ چرا که حضور پرشکوه مردم در معادلات منطقه ای و بین المللی به نفع ملت و کشور ایران است.
رییس جمهوری عنوان کرد کسانی که فکر می کنند می توانند جای مردم تصمیم بگیرند یا نظر مردم را هدایت کنند، اشتباه می کنند. زیرا افراد و گروه ها همانند قطره هایی هستند که در اقیانوس بیکران ملت حرکت می کنند.
احمدی نژاد با بیان این که ملت ما نشان داده است در هر مقطعی بهترین تصمیم را به نفع کشور و تاریخ ایران گرفته اند، گفت: خیال من از این جهت راحت است و حتی در خصوص این هم که چه کسی تصمیم برای کاندیداتوری دارد، صحبت نمی کنم.
وی افزود: وظیفه ما این است که الان کشور را خوب اداره کنیم و یقین دارم که تصمیم ملت و انتخاب آنان هر چه باشد به نفع ایران است.
احمدی نژاد ادامه داد: همه باید تلاش کنیم تا شرایط به گونه ای فراهم شود که ملت بتواند آزادانه انتخاب کند و تاکید می کنم که دولت هیچ برنامه ای برای تاثیرگذاری بر انتخاب مردم ندارد و اندیشه دولت این است.
رییس جمهوری تاکید کرد تمام تلاش دولت در مقطع کنونی آن است که توطئه های دشمن را خنثی کنیم، کشور را به جلو ببریم و فشارهایی را که بر دوش مردم است، برداریم.
احمدی نژاد تغییرات در دولت را طبیعی خواند و گفت: دولت چون برنامه دارد و با برنامه جلو می رود، تغییرات هم دارد.
وی افزود: دولت همانند یک تیم ورزشی است که با هدف پیروزی این تغییرات را اعمال می کند.
رییس جمهوری با بیان اینکه کسانی که در خصوص تغییرات دولت حرف هایی می زنند فکر خودشان را مطرح می کنند، ادامه داد: مگر استانداران، وزرا یا معاونان وزیر می توانند بر رای مردم تاثیرگذار باشند که این تغییرات در انتخاب آنها اثرگذار باشد.
احمدی نژاد تصریح کرد حرف های این چنینی بسیار سطح پایین است و آنها ملت ایران را نمی شناسند.
احمدی نژاد گفت: هدف دولت از این تغییرات، بهتر شدن اداره امور مردم و پیروزی ملت ایران است و روزی خواهد رسید که بگویند دولت چه کارهایی را کرده که اگر آن کارها را نمی کرد، چه اتفاقاتی در کشور می افتاد.
وی تصریح کرد قانون اساسی جایی برای نظارت مجلس بر انتخابات ندیده است و نظارت بر انتخابات تنها وظیفه شورای نگهبان است.

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر